Fontys SHARE: samen een leven lang bewegen

Fontys Sporthogeschool organiseert op 21 januari een online kennisevent

Fontys Sporthogeschool organiseert op 21 januari het jaarlijks terugkomende symposium om kennis te delen met het werkveld van sport, gezondheid en welzijn. Dit jaar wordt het evenement in een nieuw online jasje gestoken onder de noemer 'Fontys SHARE'. Deze online bijeenkomst van 13.30 tot 17.00 uur met presentaties van studenten en docenten staat geheel in het teken van het thema ‘samen een leven lang bewegen’.

Fontys Sporthogeschool gelooft dat ‘een leven lang bewegen’ mede gerealiseerd wordt door samen met studenten én werkveld in een inspirerende onderwijs- en onderzoeksomgeving te werken aan vernieuwende en voor de praktijk relevante oplossingen. Om kennis en ervaring te delen organiseert Fontys Sporthogeschool jaarlijks een kennisevent: Fontys SHARE. Studenten krijgen hier de kans hun opgedane kennis te delen met het werkveld. Sportprofessionals blijven zo op de hoogte van de laatste inzichten van succesvolle projecten uit de praktijk.

Studenten en docenten

Het programma van Fontys SHARE bestaat uit een mix van webinars over relevante onderwerpen zoals de gezonde thuis werkplek, de mentale gezondheid tijdens COVID-19 en bewegend leren, Motivationeel leerklimaat in de les LO, Evidence-based innoveren in het sociaal domein, Motiverend coachen en Voedingsgedrag. Behalve studenten Sportkunde komen ook docenten Kenny Janssen, Gwen Weeldenburg, Dennis Arts en lector ‘Move to be’ Steven Vos aan het woord.

Aanmelden voor het gratis event kan via www.fontys-share.nl