Events

Op deze pagina vind je een overzicht van relevante webinars, inspiratiesessies en andere kennisevents voor trainers/coaches, bestuurders en medewerkers bij sportbonden, ambtenaren sport bij overheden en andere (beginnende) sportprofessionals.

12 oktober en 2 november: Cursus stressregulatie & coaching

Cursusleider Gijs Visser neemt je in twee sessies mee in het verschil tussen druk en stress, hoe stress ontstaat en wat je als coach kunt doen om jouw sporters te leren stress te herkennen en ermee om te gaan. Meer info en inschrijven.

25 november: Dag van het Sportonderzoek

De Dag van het Sportonderzoek (DSO) is een landelijk congres voor en door sportonderzoekers. De DSO richt zich op onderzoekers die op wat voor manier dan ook te maken hebben met sportonderzoek. Meer informatie en aanmelden op: www.dagvanhetsportonderzoek.nl

30 november: Jaarcongres Wetenschap voor de Sportpraktijk

Op dinsdag 30 november 2021 organiseren NLcoach en TopsportTopics een uniek hybride congres. Er wordt jaarlijks veel wetenschappelijk onderzoek verricht, waar trainers en coaches in de sportwereld profijt van kunnen hebben. Dit unieke congres brengt wetenschappelijke en innovatieve onderwerpen naar jouw dagelijkse praktijk als coach. Iedere coach of trainer op elk niveau krijgt zo nieuwe inzichten! Meer informatie en aanmelden.

16 december: Masterclass Nico W. van Yperen 'Niet nadenken, gewoon doen?'

Deze nieuwe Masterclass staat in het teken van negatieve gedachten, catastrofaal denken, re-focussen en psychologisch momentum. Hoe kun je, bij tegenslag, door te blijven nadenken en tactisch slim te handelen toch je kans op winst vergroten? Hoogleraar Sportpsychologie Nico W. Van Yperen geeft je inzichten vanuit de wetenschap die hij combineert met bruikbare voorbeelden uit de sportpraktijk. Dit geeft je als coach of begeleider van (top)sporters of leerlingen veel inspiratie!

Meer informatie en aanmelden.