Events

Op deze pagina vind je een overzicht van relevante webinars, inspiratiesessies en andere kennisevents voor trainers/coaches, bestuurders en medewerkers bij sportbonden, ambtenaren sport bij overheden en andere (beginnende) sportprofessionals.

31 januari: Webinar Plantaardige eiwitten in de sport

Steeds meer sporters kiezen voor (volledig) plantaardige voeding. Welke rol spelen plantaardige eiwitten bij sportieve prestaties? Hoe kun je deze gebruiken binnen de sport? Hoe ziet een gebalanceerd plantaardig dieet eruit? Al deze aspecten komen aan bod tijdens een uniek webinar op maandag 31 januari 2022 met experts Marco Mensink, Anja van Geel en Jeroen Wouters.

Meer informatie en aanmelden.

26 januari en 9 februari: Cursus stressregulatie & coaching

Cursusleider Gijs Visser neemt je in twee sessies mee in het verschil tussen druk en stress, hoe stress ontstaat en wat je als coach kunt doen om jouw sporters te leren stress te herkennen en ermee om te gaan. Hij begeleidt je in een stuk zelfonderzoek (‘wat zijn mijn stressfactoren?’) en helpt je via het bespreken van diverse praktische situaties om je sporters of leerlingen die ongezonde druk of stress ervaren beter te kunnen begeleiden.

Meer info en inschrijven.

7 april: Studiemiddag Leren Revalideren

Tijdens de studiemiddag rond het boek Leren Revalideren leer je alles over het ontstaan en herstel van blessures met deskundige sprekers. Bij deelname is het boek Leren Revalideren van Afke van de Wouw en Yara van Gendt inbegrepen.

Meer informatie en inschrijven.