Events

Op deze pagina vind je een overzicht van relevante webinars, inspiratiesessies en andere kennisevents voor trainers/coaches, bestuurders en medewerkers bij sportbonden, ambtenaren sport bij overheden en andere (beginnende) sportprofessionals.

13 april: Rotterdam Marathon Sportmedisch Congres

Rotterdam Marathon Study Group en Arko Sports Media hebben de handen ineen geslagen voor de organisatie van een nieuw medisch wetenschappelijk congres, voorafgaand aan de Rotterdam Marathon bedoeld voor alle (medisch) betrokkenen bij duursportevenementen.

Binnen de Rotterdam Marathon Study Group is de afgelopen jaren ongelooflijk veel informatie verzameld gericht op hardlopen en andere duursporten. Deze kennis en ervaring komt in het congres uitgebreid aan bod. In één dag praten experts je via plenaire sessies en diverse verdiepende workshops je bij, waarbij je zelf je eigen programma uit workshops kunt samenstellen.

Meer informatie en aanmelden.

22 mei: Workshop 'De kracht van mindfulness in coaching ervaren' (NLcoach)

In deze workshop ervaar je als coach zelf de kracht en het effect van mindfulness in coaching. Ook leer je hoe je mindfulness kunt toepassen in je dagelijkse (coach)praktijk.

Als coach wil je inspireren, contact maken met je sporters, ze in beweging brengen en misschien wel tot ongekende hoogtes brengen. Je wil je sporters toespreken, zacht in hun oren fluisteren als dat nodig is en hard juichen als de kans er is. Bovenal wil je sporters begeleiden zodat ze boven zichzelf kunnen uit stijgen en zichzelf en de wereld verrassen.

Meer informatie en aanmelden.