Events

Op deze pagina vind je een overzicht van relevante webinars, inspiratiesessies en andere kennisevents voor trainers/coaches, bestuurders en medewerkers bij sportbonden, ambtenaren sport bij overheden en andere (beginnende) sportprofessionals.

18 mei 2021 - Masterclass Control the controllables (NL Coach)

Unieke Online Masterclass met Hoogleraar Sportpsychologie Nico W. van Yperen. De eerste sessie op 22 april was al binnen twee weken vol; daarom nu een tweede masterclass! Hoor de laatste inzichten over de mentale aspecten van sport en presteren. Meer info en inschrijven.

3 juni en 7 september: Training Vraagarticulatie (Back2Basics)

De training Vraagarticulatie neemt je in anderhalve dag mee in het proces van vraagarticulatie. De leercoaches (Berend Rubingh, Hans van Egdom en Danny Meuken) behandelen de laatste inzichten op het gebied van verenigingsondersteuning, presenteren een gestructureerde wijze van het achterhalen van het vraagstuk en gaan dieper in op de analytische en communicatieve vaardigheden om dit toe te passen. Meer info en inschrijven.

8 juni en 16 september: Training Procesbegeleiding (Back2Basics)

Als verenigingsadviseur wil je verenigingen helpen met dagelijkse problemen en uitdagingen. Tegelijkertijd wil je de vereniging ook helpen zelf te leren haar eigen broek op te houden, zodat de vereniging zelf haar problemen en uitdagingen kan tackelen. Dit vraagt echter, naast het geven van adviezen, een bijzondere vorm van ondersteuning. We noemen dit procesbegeleiding, waarbij je niet alleen adviseert, maar vooral een proces samen met de vereniging op gang brengt. Meer info en inschrijven.

8 juni: cursus Toekomstvisie in Sport en Bewegen met LEGO® SERIOUS PLAY® (Fontys Pro)

Met de cursus 'Toekomstvisie in Sport en Bewegen' van Fontys Pro worden beleidsmakers in de sport met behulp van de unieke LEGO® SERIOUS PLAY® methode aan de slag gezet voor het sportbeleid van de toekomst. Meer info en inschrijven.