Giathlon: drie sporten in één uitdaging voor sporters met een handicap

Voor 1,7 miljoen mensen met een handicap in Nederland is sporten nog steeds niet vanzelfsprekend. Met de Giathlon op 7 april in Dordrecht geeft het Fonds Gehandicaptensport iedereen de kans daar iets aan te doen voor mensen met een handicap. Zwem, fiets en loop mee en haal daarmee zo veel mogelijk geld op zodat sporten ook voor hen vanzelfsprekend wordt.

Lopen, fietsen en zwemmen. Het zijn de meest toegankelijke sporten die er zijn. Toch is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Mensen met een handicap hebben nog steeds dat extra steuntje in de rug nodig om te kunnen genieten van een rondje fietsen of frisse duik in het water. Daar kun jij op een sportieve manier wat aan doen door deel te nemen aan Giathlon. In één uur tijd zoveel mogelijk meters maken.

Eén uur

Het indoor evenement Giathlon wordt gehouden in Sportboulevard Dordrecht. Het idee is simpel: deelnemers moeten 10 minuten zwemmen, 30 minuten fietsen en 20 minuten (hard)lopen. De uitdaging is om op ieders niveau zoveel mogelijk meters af te leggen in één uur. Slechts een uur sporten kan al een verschil maken voor de gehandicaptensport.

Als team inschrijven

Samen sta je sterker dus motiveer familie, vrienden en collega’s om samen deze uitdaging aan te gaan, zodat we als één team een bijdrage leveren aan het verbeteren van de sportmogelijkheden voor mensen met een handicap. Ga jij deze sportieve uitdaging aan? Met jouw deelname draag je bij aan het vanzelfsprekend maken van sporten voor mensen met een handicap. Schrijf je snel in via: www.giathlon.nl/inschrijven en ontvang een gratis startpakket!