Nieuwe sportvacatures bij: Gemeente Den Haag, SPURD en Nevobo

Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp.

Ben je werkgever en heb je een vacature in de sport? Op Werkenindesport.nl kun je als sportorganisatie eenvoudig je vacature plaatsen. Ben jij op zoek naar je (nieuwe) droombaan in de sport? Kijk dan snel naar de drie vacatures hieronder.

Professional Volleybal Superclub Berkelland - Nevobo

Volleybal is een superleuke teamsport dat door jong en oud in verschillende vormen wordt gespeeld. Jouw rol is om de gemeenschap te enthousiasmeren om hieraan deel te nemen. Je coördineert (en organiseert) (volleybal)activiteiten in de Gemeente Berkelland om de volleybalsport te promoten (clinics bij scholen, scholenvolleybaltoernooi, instuif, etc.). Daarnaast zorg je voor het opzetten van nieuw volleybalaanbod voor nieuwe doelgroepen zoals de Sportspeeltuin. Dit doe je uiteraard niet alleen! Binnen de verenigingen zijn er diverse commissies die hier verantwoordelijk voor zijn, maar jij wordt hun inspirator en initiatiefnemer. Als organisatietalent zet je nieuwe initiatieven op en deel je jouw kennis en ervaring met de verenigingen en andere volleybalclubs uit de regio volgens het Superclub concept van de Nevobo.

Interesse?

Medewerker Sportvoorzieningen - Gemeente Den Haag

Neem jij je verantwoordelijkheid, ben jij communicatief sterk, breed inzetbaar en spreekt het werken in de zwembaden en sporthallen jou aan? Dan is de vacature medewerker Sportvoorzieningen bij de gemeente Den Haag iets voor jou!
De productgroep Sportvoorzieningen is verantwoordelijk voor de exploitatie van zeven zwembaden en zeventien sporthallen. Als medewerker sportvoorzieningen word je (stapsgewijs) allround ingezet binnen de Haagse zwembaden en sporthallen. De uit te voeren hoofdtaak verschilt of je in het zwembad of in de sporthal werkt. Bovenal ben je gastheer/gastvrouw van de accommodatie en zorg je ervoor dat onze bezoekers zich welkom voelen in een schone en veilige accommodatie. Je houdt daarom toezicht en je maakt schoon.

Interesse?

Specialist Buitensportaccommodaties - SPURD

Als Specialist Buitensportaccommodaties heb jij ervaring met én expertise van het -dagelijks- beheer en onderhoud van onze buitensportaccommodaties, sportvelden, gras-en kunstgrasvelden en de omgeving hiervan zoals hekwerken, ballenvangers en beregening. Ook maaien van diverse grasstroken en het onderhoud van beplanting en bomen inclusief snoeien vormen een onderdeel van jouw takenpakket. Aan jou de taak om onze sportaccommodaties, velden en de omgeving er tip-top uit te laten zien zodat de bezoekers kunnen sporten en bewegen op kwalitatief goed onderhouden velden en wij tevreden sportverenigingen hebben.

Interesse?