"Achter het breukvlak ligt de strategische ruimte"

Wagner organiseert Online Masterclasses Toekomstig Leiderschap

Opleidingsinstituut Wagner organiseert dit jaar voor de derde keer een serie masterclasses over toekomstig leiderschap. Voor het eerst vindt de serie plaats terwijl we ons in een niet te miskennen breukvlak bevinden. Dat maakt het juist nu belangrijk om vooruit te kijken en nieuwe verbindingen te leggen. “Achter het breukvlak ligt de strategische ruimte”, zegt Professor Philip Wagner over de Online Masterclasses Toekomstig Leiderschap.

Vorig jaar organiseerde Wagner de serie Masterclasses Toekomstig Leiderschap in de Sport door heel Nederland met diverse inspirerende sprekers als Marjan Olfers, Nico van Yperen en Marit Bouwmeester. Dit jaar is gekozen voor het thema duurzaam leiderschap, wat juist in deze tijd het sleutelbegrip is en aan alle facetten van onze samenleving raakt. In een serie van vier bijeenkomsten die worden gegeven vanuit de virtuele omgeving van Wagner komen leiderschap als middel en persoonlijk leiderschap door elkaar heen aan bod.

Bekijk deze video voor een korte introductie van Philip Wagner op de Masterclasses.

Frisse blik op de toekomst

Tijdens de vier bijeenkomsten op 12 mei, 19 mei, 26 mei en 10 juni krijgen deelnemers een frisse blik op de uitdagingen van vandaag en de kansen van morgen. De sessies die vanuit Studio Wagner worden gegeven, bieden volop gelegenheid tot interactie met sprekers en deelnemers. Dit is buiten de masterclasses ook mogelijk via het online kennisplatform van Wagner.

Ga voor meer informatie over het programma en direct aanmelden naar Wagner.nl

Lees ook deze opinie van Philip Wagner: