Praktijksessies Geïntegreerd Sportgrasbeheer trappen af met webinar

‘Het sportgrasbeheer van nu, voor het sportveld van de toekomst’

Grasexpert Ernst Bos bespreekt op woensdag 6 september tussen 13:00 en 14:00 in een webinar de basisprincipes van Geïntegreerd Sportgrasbeheer. De webinar volgt op de publicatie van de Handleiding Geïntegreerd Sportgrasbeheer en bereid deelnemers voor op de praktijksessies die in september door heel het land zullen plaatsvinden.

Als onderdeel van de Routekaart Verduurzaming Sport is een gratis informatiepakket ontwikkeld over Geïntegreerd Sportgrasbeheer (ITM), waarbij de focus ligt op structurele kwaliteit van het grasveld vanuit het oogpunt van de gebruiker én de beheerder. De Handleiding Geïntegreerd Sportgrasbeheer maakt daarvan deel uit. De informatie kan door iedereen gratis worden ingezien of gedownload via de Kennisbank van de website www.sportinfrastructuur.nl

Aanmelden webinar

Het webinar is gratis en aanmelden kan via het registratieformulier dat hier te vinden is. Tijdens het webinar wordt toegelicht hoe het vervolg in de vorm van praktijksessies in elke provincie eruit zal zien. Ook is er ruim aandacht voor vragen van deelnemers, zoals gemeentelijke beheerders, professionele onderhoudsbedrijven en -specialisten en verenigingen.

De Routekaart Verduurzaming Sport is een samenwerking tussen de branchevereniging BSNC, Kenniscentrum Sport en Bewegen, NOC*NSF, het Platform Ondernemende Sportaanbieders (POS) en de Vereniging Sport en Gemeenten (VSG).

Meer events

Ga voor meer events en workshops voor professionals die actief zijn in het domein sport, bewegen en gezondheid naar het complete overzicht op deze pagina: