Vacatures in de sport bij: KNGU, Gemeente Den Haag en Sportbedrijf Rotterdam

Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp.

Ben je werkgever en heb je een vacature in de sport? Op Werkenindesport.nl kun je als sportorganisatie eenvoudig je vacature plaatsen. Ben jij op zoek naar je (nieuwe) droombaan in de sport? Kijk dan snel naar de drie vacatures hieronder.

Corporate communicatieadviseur - KNGU

Communicatie is een vak, en een vak apart. Snap jij dit als geen ander? Ben jij een eigentijdse en kundige communicatieprofessional die regie neemt en altijd tien stappen vooruit denkt? Die het hoofd koel houdt als het moeilijk wordt en kan laveren in een complex stakeholdersveld? Dan is de rol van corporate communicatieadviseur bij de KNGU iets voor jou! In deze rol ben jij de initiator van het corporate communicatiebeleid gericht op een goede positionering van de KNGU én de gymsport. Uiteraard zal ook bij jou bekend zijn dat we in onze sport voor uitdagingen staan. Deze gaan we met hart en ziel aan. Communicatie is in deze een onmisbare schakel. Sta jij stevig in je schoenen in een veranderende organisatie? Solliciteer dan vooral, we zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Senior beleidsadviseur sportstimulering Vitale Stad – Gemeente Den Haag

Als senior beleidsadviseur bij de beleidsafdeling Stad en Bestuur van de dienst OCW van de Gemeente Den Haag werk je aan actuele en complexe opgaven rond de thema’s onderwijs, jeugd, sport, cultuur, welzijn en zorg. Daarbij werk je nauw samen met onze Haagse en landelijke partners. Je kunt je breed ontwikkelen en jouw kwaliteiten bij verschillende vraagstukken en beleidsthema’s inzetten. Binnen het domein Vitale Stad houd je je specifiek bezig met het thema sportstimulering. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het initiëren, ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van het gemeentelijk sportbeleid op strategisch niveau.

Interesse?

Productspecialist Buitensport – Sportbedrijf Rotterdam

Als Productspecialist Buitensport is je impact groot. Samen met het team Onderhoud en Beheer zorg je ervoor dat de sportterreinen van goede kwaliteit zijn, zodat er voor iedereen een plek is om te kunnen sporten. Team Buitensport zorgt voor de verhuur en het dagelijks onderhoud van de buitensportvoorzieningen. Ook het contact met sporters en verenigingen is erg belangrijk: samen kunnen we ervoor zorgen dat de bezettingsgraad van de sportaccommodaties tot de max omhoog gaat! Als Productspecialist Buitensport ligt je focus op het project ‘derden verhuur’. Hierin kijken we o.a. met de huidige permanente huurders van de buitensportlocaties hoe we de bezettingsgraad kunnen vergroten, door samen te kijken naar de bezetting en mogelijke verhuring aan andere partijen.

Interesse?