Nieuwe vacatures in de sport bij: Rotterdam Topsport, KNZB en SSNB

Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp.

Ben je werkgever en heb je een vacature in de sport? Op Werkenindesport.nl kun je als sportorganisatie eenvoudig je vacature plaatsen. Ben jij op zoek naar je (nieuwe) droombaan in de sport? Kijk dan snel naar de drie vacatures hieronder.

Adviseur Topsport – Rotterdam Topsport

Je zorgt, samen met Topsport Metropool, sportbonden en andere partners, voor het versterken en verder ontwikkelen van de topsport in Rotterdam. Je adviseert en helpt topsportverenigingen en trainingscentra bij alles wat bijdraagt aan hun sportieve successen en het zijn van een succesvolle topsportorganisatie. Je weet de ondersteuningsfaciliteiten en experts verbonden aan de TeamNL programma’s in te zetten voor verenigingen en trainingscentra. Ook verbind je verenigingen, topsporters en talenten aan landelijke en stedelijke sportprogramma’s en betrek je ze bij evenementen. Daarnaast organiseer je samen met collega’s bijeenkomsten voor bestuurders en coaches gericht op kennisdeling en ontwikkeling.

Interesse?

Verenigingsondersteuner - KNZB

Jij bent onze contactpersoon voor de zwemverenigingen in het land. Wij zoeken hét aanspreekpunt voor onze verenigingen. Jij bent onze relatiebeheerder en netwerker die zorgt dat onze verengingen de komende jaren gezond blijven. De KNZB is van alle zwemverenigingen en deze clubs hebben vaak behoefte aan ondersteuning. Zij kunnen hiervoor terecht bij één van onze adviseurs. Wij zijn op zoek naar onze nieuwe verenigingsondersteuner. Verenigingen hebben te maken met uitdagende vraagstukken en jij bent voor hen de nieuwe contactpersoon. Jij zorgt voor de informatie, het advies en de ondersteuning aan verenigingen met als doel dat de verenigingen gezond blijven en de zwemmers van Nederland zo goed mogelijk bedienen. Jij faciliteert, verbindt, coördineert én stimuleert de verenigingen en helpt ze persoonlijk op weg.

Interesse?

Projectmedewerker – SSNB

Als projectmedewerker maak je deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor de uitvoering van uiteenlopende projecten. Door een toename van het aantal opdrachten bij SSNB zijn wij op zoek naar projectmedewerkers die de organisatie op flexibele wijze kunnen ondersteunen bij uiteenlopende werkzaamheden binnen de projecten van SSNB. Voor deze functie zoeken we iemand met een positieve persoonlijkheid die van aanpakken weet en het een uitdaging vindt om met uiteenlopende onderwerpen tegelijk bezig te zijn. Elke dag weer help je collega’s binnen hun toffe opdrachten. Het team bestaat uit snoeihard werkende collega’s die zich binnenkort afvragen hoe ze het ooit zonder jou hebben gered. Jij maakt onderdeel uit van dat team, maar het mag geen probleem zijn om zelfstandig dingen op te pakken. Je ziet werk en losse eindjes liggen en maakt er een sport van dat op te pakken en af te werken.

Interesse?