Nieuwe vacatures in de sport bij: Papendal, KNVB en SRO

Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp.

Ben je werkgever en heb je een vacature in de sport? Op Werkenindesport.nl kun je als sportorganisatie eenvoudig je vacature plaatsen. Ben jij op zoek naar je (nieuwe) droombaan in de sport? Kijk dan snel naar de drie vacatures hieronder.

Lifeskillcoach – Sportcentrum Papendal

Als lifeskillcoach coach je talenten en topsporters in hun persoonlijke ontwikkeling naar zelfregulerende en autonome topsporters, die in staat zijn een topsportleefstijl toe te passen. Alles met het uiteindelijke doel het prestatiegedrag maximaal te bevorderen. Je voert hiervoor op structurele basis gesprekken met talenten en topsporters. Vanuit je vertrouwelijke functie kunnen sporters altijd bij je terecht met onderwerpen die lastig te bespreken zijn met de coach en/of ouders of verzorgers. Je maakt onderdeel uit van de multidisciplinaire teams van de programma’s waar je voor werkt en onderhoudt op formele en informele basis contacten met de verschillende disciplines uit dit team. Voor welke programma’s je gaat werken wordt later bepaald

interesse?

Medewerker voetbalontwikkeling - KNVB

De afdeling Club- en kaderontwikkeling bestaat uit een team van vaste medewerkers verdeeld over een aantal regio's. Daarnaast werken we met een flexibele schil van collega's die werkzaamheden zijn in het hele land. We werken verder nauw samen met de andere afdelingen binnen Voetbalontwikkeling, waaronder talentontwikkeling en de KNVB Academie. Voor onze werkzaamheden komen we veel bij door het hele land en werken we een aantal dagen op het kantoor in Zeist. Veelvuldig werken we in de avonduren en incidenteel op zaterdag. Als medewerker voetbalontwikkeling ben je bezig met voetbaltechnische thema's en je richt je daarbij vooral op de Technisch Jeugdcoördinator en / of Hoofd Opleiding van een vereniging. Je adviseert op een proactieve wijze over beleidsvoering en continuïteit van het voetbaltechnisch beleid. Het doel is om de verenigingen vitaler te maken en het niveau van voetballers en kader naar een hoger niveau te brengen. Let op: reageren kan tot 7 juni.

Interesse?

Buurtsportcoach - SRO

Heb jij een passie voor sport en krijg jij met jouw enthousiasme de inwoners van Amersfoort in beweging? Dan zijn we per direct voor 18-26 uur op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je organiseert sport- en beweegactiviteiten voor de inwoners van de verschillende wijken van Amersfoort. Als buurtsportcoach ben je zichtbaar en actief in de wijk en ben je er voor iedereen, maar met name voor de inwoners voor wie sporten niet vanzelfsprekend is. Zoals ouderen, mensen met een beperking of psychische problemen, inactieve en kwetsbare jongeren. Wij maken sporten voor iedereen mogelijk. Je levert een waardevolle bijdrage aan de gemeentelijke doelstellingen op het gebied van sport & bewegen, zoals het bevorderen van de gezondheid van inwoners, het vergroten van de leefbaarheid van de stad en het bestrijden van eenzaamheid.

Interesse?