Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, Topsport Amsterdam en NOB

Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht.

Ben je werkgever en heb je een vacature in de sport? Op Werkenindesport.nl kun je als sportorganisatie eenvoudig je vacature plaatsen. Ben jij op zoek naar je (nieuwe) droombaan in de sport? Kijk dan snel naar de drie vacatures hieronder.


Projectleider Diversiteit & Inclusie (M,V,X) - NOC*NSF

In de rol van projectleider Diversiteit & Inclusie bij NOC*NSF ben je belast met de coördinatie en uitvoering van initiatieven die tot doel hebben diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid in de breedtesport te vergroten. Als ervaren en gedreven projectleider omvat jouw verantwoordelijkheid o.a.: Je ondersteunt sportbonden bij het verfijnen van hun Diversiteit & Inclusie (D&I) plan en faciliteert de implementatie ervan in hun specifieke sportcontext. Daarnaast coördineer je het trainingsprogramma 'Onze club is van iedereen', gericht op het vergroten van diversiteit en inclusie binnen sportclubs. Je leidt de activiteiten voortkomend uit de Alliantie Gelijkspelen 5.0, met specifieke aandacht voor acceptatie van LHBTIQ+ binnen de sport.

Interesse?

Manager Amsterdams Talent Programma - Topsport Amsterdam

Topsport Amsterdam heeft drie programma’s waarin sporters worden begeleiden: TeamNL, Amsterdams Talent en het Urban & Vechtsportprogramma. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het Amsterdams Talentprogramma, de kweekvijver van Amsterdams sporttalent en het programma waarin we de maatschappelijke waarde van ons TeamNL-programma terug laten vloeien aan de regio. Op dit moment zijn er 19 Amsterdamse topsportverenigingen aangesloten bij dit programma.

Interesse?

Medewerker communicatie - NOB

Ben jij iemand die met een nieuwsgierige blik naar de wereld van sport kijkt en zich wil inzetten voor het sportduiken? Wil je weten wat er speelt bij sportverenigingen en kun je dit vertalen naar aantrekkelijke communicatie-uitingen? Ben je daarbij ook nog eens een organisatietalent? Dan is deze functie wat voor jou! Voor ons enthousiaste team zijn we op zoek naar een medewerker communicatie (24 32 uur) die ons komt ondersteunen.

Interesse?