Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, NGF en KNLTB

Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp.

Ben je werkgever en heb je een vacature in de sport? Op Werkenindesport.nl kun je als sportorganisatie eenvoudig je vacature plaatsen. Ben jij op zoek naar je (nieuwe) droombaan in de sport? Kijk dan snel naar de drie vacatures hieronder.

Prestatiemanager – NOC*NSF

Doel van de functie is om de topsportprogramma’s van verschillende sportbonden, te adviseren en daarbij de technisch directeuren en de coachstaf optimaal te ondersteunen in het proces om de prestatiedoelstellingen te realiseren. Als prestatiemanager ben je de link tussen de topsportprogramma’s van een sportbond en NOC*NSF. Je bent bewaker, begeleider en adviseur, maar bovenal een betrouwbare partner voor technisch directeuren en coaches om zo samen elke dag een beetje beter te worden.

Interesse?

Medewerker Evenementen en Sponsoring – NGF

Als medewerker Evenementen en Sponsoring ondersteun je de projectleider met de organisatie van NGF (Tour-) evenementen en toernooien. Er wordt gewerkt met projectplannen die door jou worden gevolgd. Je levert input voor de projecten en budgetten aan de projectleider en denkt proactief mee. Je ondersteunt de Evenementenmanager uit je team bij de ‘inkoop’ van accommodaties (hotelkamers, vergaderzalen), horecaarrangementen, kleding en materialen. Ook ben je betrokken bij de coördinatie van de inzet van vrijwilligers. Een andere belangrijke taak is de ondersteuning van de Sponsormanager in de voorbereiding en de uitvoering van de sponsor- en relatiemarketingactiviteiten van de NGF. Je hebt oog voor wat beter kan en draagt daaraan positief bij. Je leidinggevende is de Directeur Sales, Events en Sponsoring.

Interesse?

Procesbegeleider Leraren (tennis en padel) - KNLTB

Tennis- en padelleraren hebben een cruciale rol binnen de tennis- en padelsport en de verenigingen. Zij bepalen voor een groot deel het succes van een vereniging en ook het plezier van alle sporters. Leraar (tennis en padel) is een vak dat volop in ontwikkeling is en blijft. De KNLTB ondersteunt dit door kwalitatieve opleidingen en een adequaat bijscholingsprogramma (Permanente Ontwikkeling). Alles met één doel: de leraar de kans te geven zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen en te functioneren. Het team bestaat uit een Manager, een Coördinator en 3 medewerkers met elk hun werkzaamheden per werkdomein. De procesbegeleider rapporteert aan de afdelingsmanager. Als team verlenen wij service aan de leraren met Opleiding, Ontwikkeling en Ondersteuning (3 O’s). Het team werkt nauw samen met freelance medewerkers (bijv. leercoaches), externe Partners en andere afdelingen binnen de KNLTB.

Interesse?