Nieuwe vacatures in de sport bij: NKBV, Jeugdfonds Sport & Cultuur en WSDH

Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp.

Ben je werkgever en heb je een vacature in de sport? Op Werkenindesport.nl kun je als sportorganisatie eenvoudig je vacature plaatsen. Ben jij op zoek naar je (nieuwe) droombaan in de sport? Kijk dan snel naar de drie vacatures hieronder.

Projectcoördinator marketing - NKBV

Vanuit jouw expertise maak je deel uit van projectteams, maak je plannen en voer je deze ook uit. Hier lichten we er twee van uit, de Bergsportdag en internetprojecten. Je bent projectleider van het grootste Bergsportevent van Nederland, de Bergsportdag. Dit event waar zo’n 5.000 (niet) leden op af komen, is voor velen de start van hun bergsportzomer en biedt bezoekers een beurs en aantrekkelijk lezingprogramma. Jij bent het aanspreekpunt voor de locatie en samen met het projectteam ontwikkel je een interessant lezingprogramma en zorg je voor een goede doorstroming van de bezoekers. Een ander project waar jij je mee bezig houdt is gericht op onze digitale dienstverlening. Jij bent het aanspreekpunt voor onze online kanalen zoals de websites nkbv.nl, bergsportreizen.nl, app en regio sites.

Interesse?

Relatiemanager stedelijke en provinciale fondsen – Jeugdfonds Sport & Cultuur

Weet jij op alle niveaus verbindingen te leggen en het juiste gesprek te voeren? En wil jij je inzetten voor kansengelijkheid voor alle kinderen en jongeren op het gebied van sport en cultuur? Als Relatiemanager stedelijke en provinciale fondsen ben jij de schakel tussen het landelijk bureau en de fondsen in het land. Het landelijk bureau van het Jeugdfonds in Amsterdam (we werken hybride) zoekt een collega voor het team van relatiemanagers. Als Relatiemanager ben jij de schakel tussen het landelijk bureau en de fondsen in het land. Je komt te werken in een team bestaande uit vier relatiemanagers. Het team waar je onderdeel van gaat uitmaken is informeel, dynamisch, vernieuwend, werkt projectmatig en gaat voor resultaat. Het team is gericht op het ondersteunen, adviseren en faciliteren van de stedelijke en provinciale fondsen op diverse gebieden.

Interesse?

Teamleider verenigingsondersteuning - WSDH

Werkgever Sportclubs Den Haag (WSDH) is op zoek naar een teamleider verenigingsondersteuning. WSDH werkt dagelijks aan de ambitie om middels sport en bewegen zoveel mogelijk inwoners van Den Haag in beweging te krijgen. Onze pijlers richten zich op het versterken van Haagse sportverenigingen en het aanbieden van naschoolse sportactiviteiten, daarnaast organiseren wij activiteiten in de wijk en zijn wij betrokken bij de organisatie van vele evenementen in de stad. Als teamleider verenigingsondersteuning geef je leiding aan ca. 18 combinatiefunctionarissen die dagelijks op de sportverenigingen en scholen aan deze ambitie werken. Daarnaast ben je als onderdeel van het managementteam betrokken bij de beleidsontwikkeling van de organisatie en draag je verantwoordelijkheid voor een portefeuille die bij jou past (bijvoorbeeld de aansturing van verschillende thematische expertteams).

Interesse?