Nieuwe vacatures in de sport bij: Atletiekunie, NTFU en OFSsport

Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp.

Ben je werkgever en heb je een vacature in de sport? Op Werkenindesport.nl kun je als sportorganisatie eenvoudig je vacature plaatsen. Ben jij op zoek naar je (nieuwe) droombaan in de sport? Kijk dan snel naar de drie vacatures hieronder.

Projectmedewerker kaderontwikkeling - Atletiekunie

Als projectmedewerker kaderontwikkeling draag je specifiek bij aan de doelstelling om meer hoogwaardig gekwalificeerd kader te krijgen, wat het plezier van atleten en hardlopers moet bevorderen. Je denkt proactief mee over hoe het aanbod van opleidingen en bijscholingen blijft aansluiten bij de ontwikkelingen in de markt en de wensen van de gebruikers. Daarnaast participeer je in projecten op zo’n manier dat het vooraf gestelde resultaat wordt bereikt en daarmee nieuwe kansen worden gepakt. Je verricht organisatorische en administratieve werkzaamheden inzake de uitvoering van opleidingen, bijscholingen en andere activiteiten ter bevordering van de kwaliteit en kwantiteit van het kader. Je bent daarbij tevens verantwoordelijk voor de coördinatie en je bent het aanspreekpunt van specifieke opleidingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de realisatie van deeltaken en ondersteun je de projectleider(s). Tevens ben je inzetbaar voor de uitvoering van overige activiteiten en projecten binnen de organisatie.

Voel jij je helemaal thuis in de wereld van cijfertjes? Ben jij je er van bewust dat een organisatie over de juiste financiële cijfers moet beschikken? Als jij toe bent aan een nieuwe uitdaging in een sportieve omgeving, solliciteer dan op de functie Medewerker financiële administratie bij de NTFU. De NTFU maakt onderdeel uit van het Sportcluster Veenendaal samen met de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB), de Nederlandse Bowling Federatie (NBF) en de dambond (KNDB). Binnen het Sportcluster zijn ruim 35 sportprofessionals werkzaam, waaronder 17 NTFU-collega’s. Samen met de coördinator financiële administratie ben jij verantwoordelijk voor de financiële administratie van de NTFU. Je hebt regelmatig contact met de twee financieel medewerkers van de andere bonden uit het sportcluster en met onze verenigingen en leden. Binnen het team houd jij je voornamelijk bezig met de debiteuren- en crediteurenadministratie. Praktisch betekent dit dat je het ene moment inkoopfacturen verwerkt, dat je het volgende moment een vereniging helpt met een vraag over hun factuur en dat je aan het einde van de dag samen met je leidinggevende nadenkt over het verbeteren van onze (financiële)processen.

Interesse?

Traineeship Consultancy

OFS is marktleider en de meest gespecialiseerde dienstverlener in de sportbranche op het gebied van administratie, controlling en procesoptimalisatie. Dit bereiken wij door onze expertise in dit vakgebied te combineren met onze ruime ervaring en ons netwerk binnen de sport. Vanwege de groei die wij nu doormaken zijn wij op korte termijn op zoek naar een trainee consultancy ter versterking van ons team van AFAS Software consultants en met als doel door te groeien tot (junior) consultant. Als consultancy trainee start je als supportmedewerker en word je begeleid om alle ins- en outs van AFAS software te leren kennen. Vervolgens zul je jouw collega’s steeds meer gaan ondersteunen bij vraagstukken van klanten. Ons streven is dat je uiteindelijk zelfstandig implementatie- en optimalisatiewerkzaamheden kunt oppakken.

Interesse?