Nieuwe vacatures bij: Survivalrun Bond Nederland, NOC*NSF en Beweeg Wijs

Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht.

Ben je werkgever en heb je een vacature in de sport? Op Werkenindesport.nl kun je als sportorganisatie eenvoudig je vacature plaatsen. Ben jij op zoek naar je (nieuwe) droombaan in de sport? Kijk dan snel naar de drie vacatures hieronder.

Directeur – Survivalrun Bond Nederland

De Survivalrun Bond Nederland (SBN) is sinds 1991 de nationale sportbond voor survivalrun en vertegenwoordigt ongeveer 16.000 leden en 130aangesloten organisaties. Het bestuur bewaakt de koers van de SBN; de dagelijkse werkzaamheden worden uitgevoerd door het bondsbureau (7 parttime medewerkers) en staat onder leiding van de directeur. De huidige directeur zal per 1 januari 2024 de SBN verlaten(zie interview op survivalrunbond.nl). Daarom zijn wij op zoek naar een opvolger. Heb jij kennis van en ervaring in het Nederlandse sportlandschap?Kan jij medewerkers aansturen en motiveren? Heb jij de drive om survivalrun verder te ontwikkelen? Dan roepen we je op om te solliciteren op deze functie!

Interesse?

Projectleider onderzoek – NOC*NSF

Als projectleider onderzoek houd je je bezig met het uitvoeren, coördineren en door ontwikkelen van sportdeelname onderzoek voor gemeenten en de verenigingsmonitor voor sportbonden en gemeenten. Wat ga je doen? Als projectleider ben je verantwoordelijk voor monitoring en onderzoek naar sportdeelname. Je ontwikkelt en coördineert projectplanningen. Je ondersteunt gemeenten en sportbonden bij het formuleren van onderzoeksvragen. Je analyseert resultaten en zorgt voor kwaliteitswaarborging. Je denkt mee over nieuwe monitoring- en onderzoeksinitiatieven en je optimaliseert bestaande monitoren.

Interesse?

Speelbegeleider – Beweeg Wijs Hoorn

Heb jij een sportgerelateerde opleiding op MBO of HBO niveau afgerond? En ben jij op zoek naar een uitdaging in de wereld van bewegen met kinderen? Dan biedt Beweeg Wijs jou deze kans! Vanwege een groei van onze werkzaamheden zijn we vanaf schooljaar 2023/2024 (4 september 2023) op zoek naar een nieuwe speelbegeleider in Hoorn die bij ons opgeleid kan worden voor een baan bij Beweeg Wijs. Het betreft werkzaamheden voor twee dagen in de week (9,5 uur). Je staat op twee verschillende basisscholen in Hoorn. De werktijden zijn in de ochtend en begin van de middag.

Interesse?

Op zoek naar meer vacatures?

Staat jouw droombaan in de sport hier niet bij? Ga dan snel naar het complete overzicht van vacatures op werkenindesport.nl voor nog veel meer mooie sportbanen.