Nieuwe vacatures bij: NOB, Gehandicaptensport NL en Sportief Capelle

Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht.

Ben je werkgever en heb je een vacature in de sport? Op Werkenindesport.nl kun je als sportorganisatie eenvoudig je vacature plaatsen. Ben jij op zoek naar je (nieuwe) droombaan in de sport? Kijk dan snel naar de drie vacatures hieronder.

Projectcoördinator sportparticipatie

Als projectcoördinator sportparticipatie ben je de spin in het web binnen Zichtbaar Sportief, je bent verantwoordelijk voor het coördineren en (mede)uitvoeren van de werkzaamheden binnen de projecten die onder Zichtbaar Sportief vallen. Je werkt hierin o.a. nauw samen met onze projectmedewerker. Je belangrijkste missie is om de projecten samen met de samenwerkingsverbanden verder te ontwikkelen met als doel de sportparticipatie van mensen een visuele en/of auditieve beperking te vergroten.

Interesse?

Relatiemanager - NOB

Verenigingen met hun leden, instructeurs en partners vormen de basis van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). Om deze drie stakeholders nog beter te kunnen bedienen zijn wij op zoek naar een commercieel ingestelde relatiemanager die deze doelgroepen verbindt met de NOB. Zie jij het als een uitdaging om deze (nieuwe) functie vorm te geven? Dan maken wij graag kennis met je!

Interesse?

(Vak)leerkracht lichamelijke opvoeding - Sportief Capelle

Wij geloven in de bewegende mens. Bewegen is van levensbelang. Zo blijf je gezond, krijg je zelfvertrouwen, beleef je plezier en ontdek je jouw talent. Zo raken wij mensen. Met onze kennis, ervaring en faciliteiten. Daarmee geven wij aan Capelle aan den IJssel energie en synergie die de stad verdient.

Sportief Capelle is ervan overtuigd dat als je elke dag beweegt of sport je verder komt. Beter wordt. Met die drive inspireren de medewerkers van Sportief Capelle iedereen. Daar ligt onze kracht. Daar zijn wij de allerbeste in. Sterker: bewegen is onze sport. Om dit mogelijk te maken zoeken wij een: (Vak)leerkracht lichamelijke opvoeding (24 – 32 uur per week).

Interesse?

Op zoek naar meer sportvacatures?

Staat jouw droombaan in de sport hier niet bij? Ga dan snel naar het complete overzicht van vacatures op werkenindesport.nl voor nog veel meer mooie sportbanen.