Nieuwe vacatures bij in de sport bij: KNGU, NHV en Spurd

Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht.

Ben je werkgever en heb je een vacature in de sport? Op Werkenindesport.nl kun je als sportorganisatie eenvoudig je vacature plaatsen. Ben jij op zoek naar je (nieuwe) droombaan in de sport? Kijk dan snel naar de drie vacatures hieronder.

Medewerker Wedstrijden en Evenementen - KNGU

Als medewerker Wedstrijden en Evenementen ben jij het brein achter, en de regisseur van de logistiek van onze toestelpakketten. Een toestelpakket bestaat uit een of meerdere containers met toestellen en bijbehoren, voor de organisatie van een wedstrijd voor een specifieke discipline. In totaal hebben we 8 toestelpakketten en 19 containers die in het wedstrijdseizoen ieder weekend ingezet worden verspreid over Nederland. Aan jou om -in nauwe samenwerking met onze vrijwilligers- de optimale planning te maken welk pakket wanneer, waar wordt ingezet. Om vervolgens deze planning samen met de vrijwilligers en partners perfect uit te voeren en eventuele problemen snel op te lossen. Ook zorg je ervoor dat we voldoende vrijwilligers in de toestelploeg hebben.

Interesse?

Opleidingsfunctionaris - NHV

Als opleidingsfunctionaris ben je verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen, organiseren en plannen van alle kaderopleidingen (voor zowel zaalhandbal als Beach Handball), bijscholingen en het stimuleren van verenigingen om trainers en scheidsrechters op te leiden. De cursisten van de NHV-opleidingen maken gebruik van een Elektronische Leeromgeving (Flowsparks) en jij zorgt er voor dat alle informatie van dit systeem up-to-date is en klaar staat wanneer een opleiding start. Je sluit daarnaast regelmatig aan bij bijeenkomsten met verenigingen, andere bonden en NOC*NSF, waar je het NHV vertegenwoordigt.

Interesse?

Verenigingsadviseur - Spurd

Jouw kennis en kunde, maar ook je energie en passie zet je in om de sportverenigingen vooruit te helpen. Je spreekt de taal van de vrijwilligers en weet hen te enthousiasmeren hun vereniging aantrekkelijk te maken en aan de club te binden. Dit doe je onder andere door het informeren, adviseren, begeleiden en ondersteunen van de verenigingen over de strategie, visie, beleid, ledenwerving, wet- en regelgeving en het verbreden van de (maatschappelijke) activiteiten. Ook organiseer je themabijeenkomsten en/of geef je cursussen en workshops.

Interesse?

Op zoek naar meer vacatures?

Staat jouw droombaan in de sport hier niet bij? Ga dan snel naar het complete overzicht van vacatures op werkenindesport.nl voor nog veel meer mooie sportbanen.