Nieuwe vacactures bij: KC Sport & Bewegen, Sport in Tilburg en GSN

Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp.

Ben je werkgever en heb je een vacature in de sport? Op Werkenindesport.nl kun je als sportorganisatie eenvoudig je vacature plaatsen. Ben jij op zoek naar je (nieuwe) droombaan in de sport? Kijk dan snel naar de drie vacatures hieronder.

Specialist Topsport met focus op Paralympische Sport - Kenniscentrum Sport & Bewegen

Jij zorgt ervoor dat paralympische sporters toegang krijgen tot de juiste kennis om optimaal te kunnen presteren. De nieuwste wetenschappelijke informatie is nog lang niet altijd beschikbaar én toepasbaar voor onze paralympische topsporters. Daar moet verandering in komen, want de juiste kennis is onmisbaar om optimaal te kunnen presteren. Daarom is Para High-Five in het leven geroepen. Wij maken recente inzichten en innovaties toepasbaar voor sporters en coaches. Want juist in de paralympische topsport is hier nog veel winst te behalen. Jij wilt de paralympische sport verbeteren. Dit bereik je door kennis op het gebied van paralympische topsport op te halen, te verbeteren en te verspreiden. Dat doe je niet alleen, maar met onze partners uit het Para High-Five consortium.

Interesse?

Communicatiemedewerker - Sport in Tilburg

Vind jij het een sport om communicatie campagnes op te zetten om Tilburgers te verleiden te gaan bewegen en gezond te leven? Maak jij graag content voor verschillende media zoals social media en is het beheren van een website voor jou geen enkel probleem? Wil je niet de hele tijd achter je laptop zitten en vooral ook ergens op af gaan? En ben jij ook nog eens een makkelijke en foutloze schrijver? Reageer dan alsjeblieft snel op deze leuke vacature!

Talentcoach & sportpromotor Boccia GSN

Gehandicaptensport Nederland (GSN) wil sporters met een handicap inspireren om te excelleren en de kracht van sport te ervaren, ongeacht niveau of handicap. De sport boccia vervult hierin een belangrijke rol: het is bij uitstek de sport waar sporters met een relatief zware motorische beperking volwaardig kunnen deelnemen. Als Talentcoach & sportpromotor bestrijk je de hele keten van het werven van nieuwe sporters tot het werken met wereldtoppers. Je bent actief op zoek naar nieuwe spelers, geeft clinics en bezoekt scholen en revalidatiecentra. Daarnaast geef je training aan talentvolle sporters en ondersteun je een deel van de week het TeamNL programma. Het EK boccia wordt in 2023 in Rotterdam gehouden en jij bent de spil in onze ambitie om ervoor te zorgen dat dit toernooi een stevige impuls aan de breedtesport geeft.

Interesse?