Sportvloeren.nl: voor een uitgebreide dienstverlening

Als u op zoek bent naar een sportvloer, wilt u uiteraard in één keer de juiste keuze maken. Zodat er straks een vloer ligt die van hoge kwaliteit is. Interline Sportsystemen/sportvloeren.nl uit Lienden is een van de toonaangevende leveranciers van kwalitatief hoogwaardige sportvloeren. Met de juiste ondergrond, een perfecte toplaag en tot op de millimeter nauwkeurige belijning. Voor topsport en breedtesport. Een topsporter stelt nu eenmaal andere eisen aan een vloer dan een recreatieve sporter.

Experience Center

Serge Wagenvoort is sinds 1999 directeur van Interline Sportsystemen/sportvloeren.nl. "Wij hebben een ruim assortiment vloeren en leveren dus precies de juiste vloer, van de beste kwaliteit. Door de zorgvuldige behandeling van de ondergrond en de vakkundige opbouw, heeft uw sportvloer een levensduur van minimaal twintig jaar. Om de klant hiervan te overtuigen, kunnen we de lezer nu overstelpen met mooie referenties of, heel praktisch, door wat stalen op te sturen. Maar in ons Experience Center, het allereerste van Nederland, kan iedere geïnteresseerde partij elke vloer zelf komen testen op kwaliteit en eigenschappen. We hebben meer dan 250 vierkante meter topsportvloeren voor u klaarliggen. En al onze vloeren voldoen aan de eisen van NOC*NSF en de Europe- se normen. Wees dus welkom!"

Trotse leverancier

Naast ruime kennis en ervaring, beschikt Wagenvoort ook over een groot, bijbehorend netwerk in de branche. "Wij zijn de leverancier van vloeren op toplocaties als de Sporthallen Zuid in Amsterdam en Topsportcentrum Rotterdam. Daarnaast zijn we al jarenlang de vaste en trotse leverancier van sportbonden zoals het Nederlands Handbal Verbond, het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en de KNVB (zaalvoetbal), aan wie we onze demontabele sportvloeren verhuren. Dit betekent overigens niet dat wij alleen sportvloeren leveren voor grote evenementen. Integendeel, want ook kleinere, lokale evenementen kunnen op onze volledige aandacht rekenen. Wat concreet betekent dat ook voor deze evenementen de vloeren worden gelegd en afgebroken door ervaren vakmensen, die precies weten wat ze doen. En die dus altijd een oplossing vinden voor eventuele problemen die tijdens het leggen naar voren komen. U hoeft zich als huurder dus nooit zorgen te maken of de vloer wel op tijd gereed is. Daar zorgen wij voor."

Duurzaamheid

Speelveldbelijning en wandbekleding als veiligheidspreventie én ter verbetering van de akoestiek, behoren ook tot het assortiment van Interline Sportsystemen/sportvloeren.nl. Net als het leggen van afdekvloeren voor tijdens een feest, markt of ander evenement. Of sportvloerverwarming ter verhoging van het comfort van sporters en publiek. En uiteraard kan de klant ook voor onderhoud of renovatie van een bestaande sportvloer terecht bij het bedrijf uit de Betuwe. Wagenvoort: "Weet u nou niet precies, of helemaal niet, wat de status van uw vloer is? Dan is het goed om een van onze experts in te schakelen. Zij inspecteren uw vloer grondig en ver- werken hun bevindingen in een uitgebreid rapport. Zodat er geen vraagtekens meer voor u zijn over de staat van de vloer."

Vervolgens is het tijd voor de volgende stap. Interline Sportsystemen/sportvloeren.nl biedt verschillende onderhoudsdiensten aan, voor zowel kunststof als houten vloeren. Zoals bijvoorbeeld het repareren, reinigen en lakken van de vloer. Onderhoudsadvies, aanschaf van onderhoudsproducten of het afsluiten van een onderhoudsabonnement behoren ook tot de mogelijkheden. "Goed en regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van een vloer namelijk aanzienlijk", zo legt Wagenvoort uit. "Waardoor het uiteindelijk veel kostenefficiënter is dan geen onderhoud plegen. Daarbij levert het de sporters veel voordelen op. Een goed onderhouden vloer is veel minder blessuregevoelig en draagt bij aan een betere uitstraling van de zaal."

Dat de producten van Interline Sportsystemen/sportvloeren.nl ook voldoen aan de hedendaagse duurzaamheidseisen, blijkt uit de FSC-certificering die het bedrijf onlangs ontving voor de houten vloeren in het assortiment.

Benieuwd geworden?

Kijk voor meer informatie over het uitgebreide dienstverleningspakket van Interline Sportsystemen op www.sportvloeren.nl.