Energie besparen met het beste licht?

Philips laat sportverenigingen scoren met verlichting

Een groot aantal sportverenigingen in Nederland maakt al gebruik van de energiebesparende LED-verlichting van Philips. Om nog meer sportclubs te laten scoren met sportverlichting heeft Phillips de komende maand een bijzondere winactie: sportverenigingen maken kans op LED-sportverlichting ter waarde van 30.000 euro.

Veel voetbalclubs, tennisverenigingen en andere sportclubs hebben de energiezuinige LED-sportverlichting van Philips helemaal ontdekt. Ze maken er echt een sport van om zoveel mogelijk op energie te besparen, terwijl de lichtkwaliteit ook nog eens toeneemt.

Lager energieverbruik

In combinatie met het Philips PerfectPlay systeem kunnen verenigingen de LED-verlichting perfect afstemmen op de activiteit op het sportveld. Op die manier gaat het energieverbruik extra hard omlaag.

Win licht

Ook zo goed bezig zijn? Doe dan mee met de wedstrijd 'Win licht waarmee je scoort' en maak kans op gratis LED-sportverlichting ter waarde van 30.000 euro langs het veld. Het enige wat je moet doen is vertellen waarom jouw club/vereniging deze nieuwe sportverlichting moet winnen.