Duurzaamheid belangrijk thema tijdens Vakbeurs Sportaccommodaties

Op donderdag 14 maart staat in de Expo in Houten alweer voor de achtste keer de Vakbeurs Sportaccommodaties op het programma. Sportbonden, bouwers, specialisten, aanbieders van zonnepanelen en ledverlichting, ze komen wederom samen om elkaar bij te praten, kennis uit te wisselen en te netwerken. Duurzaamheid zal ook dit jaar weer een belangrijk thema zijn tijdens de vakbeurs.

NOC*NSF en verschillende sportbonden hebben dit jaar een prominente plek in Hal 1op het sportbondenplein. Adviseurs en experts van verschillende bonden kunnen hier advies geven over sport specifieke accommodatie vraagstukken. Zo kun je bij de stand van de KNLTB informatie inwinnen over de aanleg van gravel- en padelbanen. Alle vragen over duurzaamheid kunnen hier natuurlijk ook gesteld worden, want wat is nu precies de terugverdientijd van zonnepanelen en hoe gebruik je ledverlichting zo slim en efficiënt mogelijk?

Lezingen

Tijdens de beurs kunt je aanschuiven bij inspirerende kennissessies over uiteenlopende thema's en vraagstukken. Zo leert je in een interactieve en krachtige masterclasses van 30 minuten alles over de laatste trends en ontwikkelingen. Het programma is samengesteld met de kennispartners van de beurs, waaronder NOC*NSF, verschillende sportbonden, BSNC en Kenniscentrum Sport. De Iepenzaal van Expo Houten is speciaal gereserveerd voor lezingen die exclusief over duurzaamheid gaan.

Voor verenigingen

In dit lezingenprogramma zitten ook een aantal zeer relevante sprekers voor sportverenigingen. Er wordt onder andere uitvoerig besproken hoe je optimaal gebruikmaakt van de subsidieregeling ter compensatie van het vervallen recht op btw-aftrek en er wordt uitgelegd op welke manier je maximale winst haalt uit het gebruik van ledverlichting. Ook de betaalbaarheid en financiering van sportaccommodaties in het algemeen komt aan bod.

Wil jij de Vakbeurs Sportaccommodaties bezoeken? Dat kan gratis door je online in te schrijven en zo een E-ticket te boeken.