Nieuwe vacatures in de sport bij: WSDH, Sportlink en KNKV

Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp.

Ben je werkgever en heb je een vacature in de sport? Op Werkenindesport.nl kun je als sportorganisatie eenvoudig je vacature plaatsen. Ben jij op zoek naar je (nieuwe) droombaan in de sport? Kijk dan snel naar de drie vacatures hieronder.

Teamleider Streetsport - WSDH

Werkgever Sportclubs Den Haag (WSDH) is per direct op zoek naar een teamleider Streetsport. WSDH werkt dagelijks aan de ambitie om middels sport en bewegen zoveel mogelijk inwoners van Den Haag in beweging te krijgen. Eén van onze pijlers richt zich op het organiseren van sportactiviteiten in de wijken, daarnaast versterken wij Haagse sportverenigingen en bieden wij sportactiviteiten op Haagse scholen. De teamleider waarnaar wij op zoek zijn gaat zich voornamelijk met de sportactiviteiten in de wijk bezighouden. Als teamleider Streetsport geef je leiding aan ca. 20 buurtsportcoaches en streetsportleiders die dagelijks op de playgrounds in wijken van Den Haag aan deze ambitie werken. Daarnaast ben je als onderdeel van het managementteam betrokken bij de beleidsontwikkeling van de organisatie.

Interesse?

Financieel Administratief Medewerker - KNKV

Het KNKV telt zo’n negentigduizend leden bij circa vijfhonderd aangesloten verenigingen, waar maatschappelijke vaardigheden worden opgedaan en er sprake is van een veilig sportklimaat. Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een: Financieel Administratief Medewerker (16 uur). Wat ga je doen? Als financieel administratief medewerker ben je een belangrijke spil in de organisatie. Je bent aanspreekpunt voor de collega’s maar ook voor externe relaties. Vind jij het leuk om met cijfers bezig te zijn en de administratieve verwerking daarvan? Je komt te werken in een enthousiast team van collega's, er heerst een informele en collegiale omgang in het bedrijf.

Interesse?

Marketeer - Sportlink

Met intuïtieve tools, eigentijdse services en het delen van kennis en data helpt Sportlink alle sporters, vrijwilligers en professionals de sport professioneler te organiseren. Dit doen we door de administratie makkelijker te maken en nieuwe communicatiemogelijkheden te bieden. We helpen vrijwilligers bij clubs, medewerkers bij sportbonden en natuurlijk alle sporters en fans om hun sport optimaal te beleven. Dat doen we met software en met kennis. Het vertalen van die kennis naar het maken en verspreiden van content is straks precies jouw verantwoordelijkheid. De diversiteit van de doelgroepen en de omvang van ons aanbod maakt dat ook echt uitdagend. Klinken de vorige zinnen saai? Daar ligt precies jouw uitdaging. Los van inhoud voeg je ook een bak enthousiasme toe. Niet alleen creëer je content, je houdt ook in de gaten wat het resultaat is.

Interesse?