Webinar 'Voedingsbegeleiding' geeft coaches het winnende recept

NLcoach webinar op 8 juli met sportvoedingexperts Anja van Geel en Jeroen Wouters

Heb je als trainer / coach in deze tijd van corona, verplicht thuis zijn en anders sporten ook afgevraagd hoe je jouw sporters goed kon adviseren over hun voeding? Over wat voor hen een ‘winnend recept’ zou kunnen zijn? Zodat ze in hun beste vorm klaar zijn voor de opstart van trainingen en wedstrijden? In het NLcoach Voedingsbegeleiding op 8 juli hoor je alle ins en outs van twee experts van Sportcentrum Papendal Anja van Geel en Jeroen Wouters.

Op het gebied van sport en voeding valt voor coaches nog veel te winnen. Zeker omdat trainers en coaches vaak door hun sporters om advies worden gevraagd. Is het voedingspatroon niet optimaal, dan kan dit belemmeringen opleveren in prestaties of zelfs tot lichamelijke klachten leiden. Weet jij als trainer-coach de weg in sport en voeding en kun je je sporters de beste begeleiding bieden op dit punt?

Interactief webinar

Dit webinar bespreekt de diverse aspecten voor voedingsbegeleiding bij (top)sporters. Deskundigen Anja van Geel (sportdiëtist) en Jeroen Wouters (innovatie-manager Sport en Voeding) zijn beiden werkzaam bij Sportcentrum Papendal en delen hun ervaringen en inzichten op dit onderwerp graag met jou. Het webinar is interactief met veel ruimte voor vragen.

Na een inleiding op voedingsbegeleiding van sporters komen de volgende thema’s voorbij: hulpvraag-gestuurde aanpak, de rol van de betrokken begeleiders, RED-S (Relative Energy Deficiency in Sports) en nieuwe ontwikkelingen en innovaties, waaronder digitale tools.

Het webinar wordt op 8 juli gehouden van 20.00 – 21.30 uur. Meer informatie vind je hier of: