Duik in de internationale wereld van sponsoring tijdens SponsorLive

Bestel nu tickets voor dit sponsorcongres op 12 maart in Brussel

Op 12 maart vindt de zesde editie van SponsorLive plaats. Het evenement, de officiële top van de Sponsorship Association, wordt opnieuw georganiseerd in de Docks Dome in Brussel. Samen met sprekers van topmerken en internationale rechtenhouders duik je tijdens deze conferentie in de wereld van sponsoring van sport tot cultuur. Door de vele Europese sponsorcases die voorbij komen is de conferentie een ideale gelegenheid om te netwerken en inspiratie buiten de Nederlandse grenzen op te doen.

Tijdens SponsorLive wordt een vernieuwd en uniek concept neergezet met internationale sprekers uit heel Europa. Tevens vindt de uitreiking van de Belgian Sponsorship Awards plaats. Nathalie Lam, Head of Global Sponsorship bij Philips is een van de sprekers. Zij zal de strategie van het Nederlandse bedrijf bij de sponsoring van het Rijksmuseum, PSV, Invictus Games, World Heart Day Federation en Global Gay Pride uitgebreid toelichten. Ook Charlie Allen, Director Global Brand Partnerships bij ESL Gaming en Chris Frederick, voormalig Executive Director of NYC Pride & Current Director of Global Events bij Out Leadership, zullen ingaan op interessante sponsorcases.

Van Heineken tot IOC

Eerdere sprekers waren onder meer experts van UEFA, BNP Paribas, Facebook, Mastercard, Heineken, ABInBev, Rabobank, KPN, Lidl, Le Tour de France, McLaren, Bridgestone. Vorig jaar was Chris Voigt (IOC) een van de aansprekende sprekers van het congres. Kijk hier een korte impressie van de editie van vorig jaar:

Breder perspectief op sponsoring

SponsorLive is een unieke kans om te netwerken, praktijkervaring op te doen en vooral een breder perspectief op sponsoring te krijgen. Tijdens deze conferentie staat sponsoring namelijk in de breedste zin van het woord centraal met cases uit de sport, maatschappelijke sponsoring, muziek en entertainment. Op die manier is het dé plek in Europa om geïnspireerd te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in het sponsorvak.