Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij Hawk-Eye, NOC*NSF en KNGU

24 augustus 2018 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij Hawk-Eye, NOC*NSF en KNGU
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 

Recente vacatures uit het werkveld:


Hawk-Eye - Voetbal Systeem Operator 

Hawk-Eye levert als technologie leverancier het videoscheidsrechter systeem voor de KNVB in het Replay Center in Zeist. Vanaf het begin van seizoen 2018-2019 zullen alle wedstrijden in de Eredivisie worden gespeeld met hulp van de videoscheidsrechter. De videoscheidsrechters en Hawk-Eye replay operators zitten hiervoor in het Replay Center. Voor de huidige vacature zijn wij op zoek naar systeem operators die bij de stadions ervoor zorgen dat de videoscheidsrechter en de replay operator hun werk kunnen doen. Voor deze parttime functie zul je op wedstrijddagen bij Eredivisie voetbalstadions het systeem opzetten, testen en monitoren. 

Interesse?

Expert Topsportcentra - NOC*NSF

Doel van de functie is het optimaliseren van de trainingsomgeving en prestatiecultuur voor topsporters en talenten bij de (zeven) topsportcentra (CTO’s en RTO’s) die de topsport- en opleidingsprogramma’s faciliteren waarover de sportbonden de regie voeren. Uitgangspunt daarbij is dat de beste sporters met de beste coaches in de beste programma’s op de daarvoor meest geschikte locaties kunnen trainen, wonen en studeren. De CTO/RTO’s scheppen daartoe de optimale voorwaarden voor topsporters en talenten, zoals afstemming tussen studie en sportprogramma, trainingsfaciliteiten, inzet van experts, maaltijden en huisvesting.   

Interesse?

Adviseur strategie en beleid / directiesecretaris - KNGU 

In onze dynamische organisatie zijn we per direct op zoek naar een Adviseur strategie en beleid / directiesecretaris. Je bent als Adviseur strategie en beleid / directiesecretaris de strategische partner en rechterhand van de directeur. Je bent o.a. verantwoordelijk voor de strategische cyclus (proces en inhoud) en hebt hierin een beleidsmatige en operationele rol. Je maakt daarbij deel uit van het team Strategie, Beleid en Innovatie dat een belangrijke rol heeft in de transitie van een traditionele sportbond naar een wendbare sportonderneming.   

Interesse?
Ja, ik wil graag meer weten over de vacature Adviseur strategie en beleid / directiesecretaris bij de KNGU. 

Meer over (tags): Vacatures

Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie). 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

8 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNSB, Gemeente Dordrecht en Instituut Sportrechtspraak
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
8 september 2018 // Bonden
1 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNZB en KNHB
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
1 september 2018 // Bonden
18 augustus 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij KNHB, Sportservice Zwolle en WSDH
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
18 augustus 2018 // Bonden