Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij KNHB, Sportservice Zwolle en WSDH

18 augustus 2018 // Bonden // Door: Redactie
Nieuwe vacatures in de sport bij KNHB, Sportservice Zwolle en WSDH
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 

Recente vacatures uit het werkveld:


Medewerker Facilitaire ondersteuning - KNHB 

Voor de afdelingen Expertisecentrum en Secretariaat is de KNHB op zoek naar een gecombineerde functie voor Medewerker Facilitaire ondersteuning (0,8 FTE). De facilitair medewerker verricht ondersteunende organisatorische en administratieve werkzaamheden in het kader van opleidingen en bijscholingen voor kadergroepen en in het kader van contractbeheer en ondersteuning bij algemene KNHB-breed organisatorische zaken.  

Interesse? 

Directeur/ bestuurder - Sportservice Zwolle 

Sportservice Zwolle heeft een vacature voor een Directeur/ bestuurder (1fte).  De directeur/bestuurder is het boegbeeld, het gezicht naar buiten, een ambassadeur en pleitbezorger voor het benutten van de maatschappelijke kracht van de sport en is daarbij een gezaghebbende gesprekspartner voor wethouders, ambtenaren en directies van andere maatschappelijke partijen.   

Interesse? 

Directeur - WSDH 

Werkgever Sportclubs Den Haag (WSDH) heeft een vacature voor een Directeur stichting WSDH (1 fte). Werkgever Sportclubs Den Haag (WSDH) is de werkgever van sportprofessionals op het vlak van buurt, onderwijs en sport. WSDH zoekt een directeur die leiding geeft aan de organisatie en het beleid operationaliseert. WSDH wil een directeur die een efficiŽnte en effectieve bedrijfsvoering verzorgt en de organisatie financieel gezond houdt. 

Interesse?

Topic van de Week: recordaantal vacature

Het aantal openstaande vacatures heeft in het tweede kwartaal van 2018 een nieuw hoogtepunt bereikt. Eind juni waren het er volgens het CBS 251.000, een toename van 16.000 in het tweede kwartaal. Daarmee werd het vorige recordaantal van eind 2007 met 2.000 overtroffen. Daarnaast daalde in het tweede kwartaal het aantal werklozen met 14.000, terwijl het aantal banen verder groeide met 52.000. Hierdoor is de spanning op de arbeidsmarkt verder opgelopen. 

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan, dan is het ook in de sport zeker de moeite waard om in deze vakantieperiode naar de vele vacatures te kijken. Misschien zit jouw droombaan er wel bij! 

Lees meer op: werkenindesport.nl
Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie). 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

8 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNSB, Gemeente Dordrecht en Instituut Sportrechtspraak
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
8 september 2018 // Bonden
1 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNZB en KNHB
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
1 september 2018 // Bonden
24 augustus 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Hawk-Eye, NOC*NSF en KNGU
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
24 augustus 2018 // Bonden