Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Jeugdfonds Sport en KNHS

7 juli 2018 // Bonden // Door: Redactie
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Jeugdfonds Sport en KNHS
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 

Recente vacatures uit het werkveld:


Medewerker Ledenservice - KNLTB 

 Ben jij de belangrijke schakel tussen leden, clubs en de KNLTB? In deze afwisselende functie ondersteun je tennissend Nederland. Je handelt samen met je collegaís 70% van alle vragen af die zowel per telefoon als per mail binnen komen. Veel van de vragen gaan over competitie, speelsterkte en toernooien. Ook vragen over het inloggen, invoeren van standen en opgeven van competitieteams komen binnen. Daarnaast zorg je dat ons ledenbestand up-to-date blijft en assisteer en adviseer je ledenadministrateurs van onze verenigingen. Alles met als doel de tennisverenigingen en de tennissers optimaal te ondersteunen. 

Interesse? 

De KNLTB zoekt ook:

Manager FinanciŽn en Bedrijfsvoering - Jeugdfonds Sport & Cultuur 

Als manager FinanciŽn en Bedrijfsvoering ben je eindverantwoordelijk voor de financiŽle en bedrijfsmatige aansturing van de organisatie en het team financiŽn & bedrijfsvoering. Je werkt samen met een klein financieel team aan: betrouwbare financiŽle strategie en administratie, planning & control, bedrijfsvoering/automatisering. Je signaleert risicoís en kansen in de financiŽle bedrijfsvoering, bent strategisch gesprekspartner en duikt ook in de uitvoering en details. Je maakt onderdeel uit van het strategisch beraad en rapporteert rechtstreeks aan de directeur. 

Interesse?

Medewerker Opleidingen - KNHS

In de rol van Medewerker (Instructeurs)Opleidingen werk je samen met collegaís van de  afdeling Opleidingen en Ledenservice zowel beleidsmatig, uitvoerend en administratie. Hoewel je focus op de instructeursopleidingen ligt, ondersteun je ook bij andere voorkomende werkzaamheden op de afdeling. Je hebt contact met docenten en examinatoren. Je beantwoordt telefonisch vragen van de (toekomstige) cursisten die een opleiding (willen gaan) volgen. Verder bewaak je de processen op de afdeling volgens het draaiboek. Daarnaast verzorg je de communicatie richting de cursisten en externe partijen. Samen met je teamgenoten realiseer je een optimale samenwerking binnen de KNHS(-Opleidingen). 

Interesse? 

Topic van de week: Wanneer is het te warm om te werken?

Het is al weken aanhoudend zonnig en (zeer) warm. Maar wanneer is het eigenlijk té warm om te werken? Volgens de wet mag je je werk onderbreken als de hitte ernstig en onmiddellijk gevaarlijk is voor je veiligheid en gezondheid.
 
In de Arbowet staat niet precies aangegeven wat beschouwd wordt als ernstige en onmiddellijk gevaarlijke hitte. Risicoís hangen namelijk niet alleen van de temperatuur af, maar ook van bijvoorbeeld de luchtvochtigheid en je werkkleding. De Hittestress Calculator van FNV helpt je om de risicoís in jouw situatie in kaart te brengen.

Lees verder op: werkenindesport.nl
Meer over (tags): Vacatures

Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie). 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

8 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNSB, Gemeente Dordrecht en Instituut Sportrechtspraak
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
8 september 2018 // Bonden
1 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNZB en KNHB
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
1 september 2018 // Bonden
24 augustus 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Hawk-Eye, NOC*NSF en KNGU
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
24 augustus 2018 // Bonden