Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures bij: NOC*NSF, Gelderse Sportfederatie en Sport bso T2

30 juni 2018 // Bonden // Door: Redactie
Nieuwe vacatures bij: NOC*NSF, Gelderse Sportfederatie en Sport bso T2
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 

Recente vacatures uit het werkveld:


Business controller - NOC*NSF 

Als (Business) Controller zorg je voor implementatie van het financieel beleid en betrouwbare informatieverzorging ten behoeve van het management. Verder adviseer je het management met betrekking tot de (financiŽle) uitvoering van hun beleid en verbetering en inrichting van bedrijfsprocessen. Tevens bewaak je de naleving van wet- en regelgeving om vanuit die hoedanigheid (financiŽle) risico voor de organisatie te voorkomen. De Business Controller rapporteert aan de Manager F&C, in het dagelijks werk ben je ook in / rond afdelingen te vinden. 

Interesse? 

Buurtsportcoach - Gelderse Sport Federatie

Op dit moment is de Gelderse Sport Federatie op zoek naar een nieuwe collega in de gemeente Ermelo voor de functie: Buurtsportcoach voor 0,7 fte - Werkdagen: dinsdag t/m vrijdag. De Gelderse Sport Federatie (GSF) gelooft dat je door fit en vitaal te zijn, een gezonder en plezieriger leven leidt. Wij motiveren daarom zoveel mogelijk mensen om te sporten en te bewegen, zodat iedereen mee kan doen. Je maakt als Buurtsportcoach deel uit van het team Heel Ermelo Beweegt, dat met de nieuwe Buurtsportcoach wordt uitbereid naar zes personen. Kernwaarden van het team zijn: plezier in bewegen, samen (werken) en een beweegplek voor iedereen. Deze kernwaarden sluiten aan bij de vier themaís uit de Sportvisie 2016-2020 van de gemeente Ermelo: gezonde leefstijl, iedereen doet mee, ouderen in beweging en buiten bewegen.   

Interesse? 

Pedagogisch medewerker sport - Sport bso T2 Tilburg

Als pedagogisch medewerker sport werk jij elke dag met kinderen van 4 tot 13 jaar. Je biedt hen sportieve activiteiten aan binnen het sportcentrum. Dit betekent dat je samen met de kinderen in de sportzaal bezig bent. Ondertussen is een collega kinderen naar de zwemles aan het brengen, en naast jou staat nog een collega een andere sportactiviteit uit te voeren. Natuurlijk zorg jij er voor dat er voor de kinderen een prettige en veilige omgeving gecreŽerd is. Vakanties en studiedagen van basisscholen saai? Niet op de sport-bso, hier gebeurt altijd iets! Tijdens vakanties zorg je voor een spectaculair vakantieprogramma! Natuurlijk zorg je voor gave, sportieve activiteiten! Wanneer was jouw laatste survivaldag? Samen met het team van sportieve collegaís zorg je er voor dat de kinderen aan het eind van de dag niet meer naar huis willen. 

Interesse? 

Topic van de week:  Na de topsport niet met lege handen staan

Judoka Evelien Berndsen traint fulltime bij de nationale ploeg in Sportcentrum Papendal. Daarnaast doet ze werkervaring op bij NOC*NSF als projectmedewerker. "Het is goed om naast je topsport werkervaring op te doen waarbij het niet steeds om jou draait."

Evelien, nu 24 jaar, begon al op haar zevende met judo. "Omdat mij broer judode, wilde ik natuurlijk ookĒ, lacht ze. "Ik begon recreatief, deed aan wat wedstrijdjes. Daarop volgde een andere club die meer wedstrijdgericht was. Als je presteert kom je steeds een stapje verder, en zo rolde ik in de topsport. In 2016 is judo gecentraliseerd op Papendal, en daar train ik nu fulltime. Ik heb een zogenaamde selectiestatus van TeamNL. Daar horen bepaalde voorzieningen bij. Zo worden kosten vergoed en maak je aanspraak op een zorgverzekering voor topsporters. Voor Nederland kom ik uit op toernooien. Hoe beter je presteert, hoe beter de toernooien."

Lees verder op werkenindesport.nl

Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

7 juli 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Jeugdfonds Sport en KNHS
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
7 juli 2018 // Bonden
23 juni 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Nevobo, Atletiekunie en Badminton Nederland
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
23 juni 2018 // Bonden
13 juni 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij NOC*NSF, Atletiekunie en Badminton Nederland
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
13 juni 2018 // Bonden