Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij Nevobo, Atletiekunie en Badminton Nederland

23 juni 2018 // Bonden // Door: Redactie
Nieuwe vacatures in de sport bij Nevobo, Atletiekunie en Badminton Nederland
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 

Recente vacatures uit het werkveld:


Technisch Directeur Volleybal - Nevobo  

De Technisch Directeur creŽert samen met het bestuur en het directieteam de sportieve, organisatorische en financiŽle randvoorwaarden om duurzaam invulling te geven aan de sportieve ambities. De Technisch Directeur is verantwoordelijk voor de topsportkolom binnen de Nevobo. Hij neemt de leiding (regierol) in de ontwikkeling van en budgetverdeling binnen het topsportbeleid binnen de Nevobo. De Technisch Directeur ondersteunt en stuurt de mensen en processen binnen de topsportkolom aan en legt verantwoording af over het gevoerde technische beleid, de behaalde resultaten en de financiering. Tevens heeft hij tot taak de bondscoaches te begeleiden en uit te dagen t.b.v. de gestelde doelen. De Technisch Directeur is bovendien de representant van en het gezicht naar buiten. Dit taakgebied omvat het zaal-, beach- en zitvolleybal.    

Interesse?
Ja, ik wil graag meer weten over de vacature Technisch Directeur volleybal bij Nevobo. 


Administratief medewerker - Atletiekunie

Als administratief medewerker ondersteun je de afdeling Wedstrijdsport. De afdeling is primair verantwoordelijk voor het ondersteunen van regionale atletiekaanbieders, coŲrdineren van de nationale competitie en het organiseren van de Nederlandse kampioenschappen. Hierbij horen de overkoepelende zaken zoals het wedstrijdreglement, wedstrijdkalender en officials. In jouw rol als administratief medewerker ondersteun je jouw collegaís in diverse secretariŽle en administratieve werkzaamheden. Dat betekent dat je continu alert en scherp bent op de planning van de afdeling en nauwkeurig werkt. Hierdoor vorm jij het hart van de afdeling. Je rapporteert rechtstreeks aan de programmamanager Wedstrijdsport.

Interesse? 


Manager Marketing en Onderzoek - Badminton Nederland 

Werken bij Badminton Nederland betekent werken in een snelle, dynamische sportomgeving met ambitieuze collegaís die verschillende expertises vertegenwoordigen. Jouw toekomstige collegaís draaien volop mee met veranderingen in de sportwereld en hebben hier ook invloed op. Dat doen ze, samen met andere sportaanbieders in Nederland. Als Manager Marketing en Onderzoek bij Badminton Nederland heb je de taak om het marketingplan te implementeren, te monitoren en aan te passen door verschillende analyses te doen. Verder breng je wensen en behoeften van de markt in kaart door marktonderzoek uit te voeren.   

Interesse? 

Topic van de Week: Wetsvoorstel extra geboorteverlof

Vanaf januari 2019 krijgen partners na de geboorte een hele week verlof volledig doorbetaald, in plaats van de twee dagen betaald kraamverlof waar zij nu nog recht op hebben. Partners kunnen het verlof meteen opnemen, maar mogen dat ook doen in de eerste vier weken na de bevalling. De regering acht een wettelijk recht op (gedeeltelijk) betaald geboorteverlof nodig om een substantiŽle stap vooruit te zetten en een concrete stimulans te geven aan een betere participatie van partners bij de zorg en opvoeding van hun kind. Ook wil zij met deze regeling de arbeidsparticipatie van vrouwen bevorderen en een meer evenwichtige verdeling van werk en zorgtaken tussen de partners bewerkstelligen.

Lees verder op werkenindesport.nl
Meer over (tags): Vacatures

Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

7 juli 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Jeugdfonds Sport en KNHS
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
7 juli 2018 // Bonden
30 juni 2018
Nieuwe vacatures bij: NOC*NSF, Gelderse Sportfederatie en Sport bso T2
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
30 juni 2018 // Bonden
13 juni 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij NOC*NSF, Atletiekunie en Badminton Nederland
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
13 juni 2018 // Bonden