Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij NOC*NSF, Atletiekunie en Badminton Nederland

13 juni 2018 // Bonden // Door: Redactie
Nieuwe vacatures in de sport bij NOC*NSF, Atletiekunie en Badminton Nederland
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 

Recente vacatures uit het werkveld:


Embedded scientist - NOC*NSF 

De expertise groep prestatie-technologie richt zich op de directe en dagelijkse ondersteuning van onze nationale teams. We helpen onze coaches in de ontwikkeling en implementatie van bestaande en innovatieve technologieŽn voor monitoring / feedback in hun dagelijkse training en competitie routine. Uiteindelijk gericht op prestatie, zowel in de zomer en de Olympische Winterspelen. Wat ga je doen als Embedded scientist? Je test nieuwe en opkomende beschikbare apparatuur op het gebied van: video-analyses, GPS, timing, versnellingssensoren en andere relevante systemen. Je assisteert bij het implementeren van nieuwe technologieŽn in diverse sportprogramma's. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe meet- en analysesystemen. 

Interesse? 

Controller - Atletiekunie    

Als controller stuur je de afdeling FinanciŽn & Facilitair aan waarbinnen zowel de financiŽle administratie als de leden- en personeelsadministratie, de kantoorautomatisering en facilitaire zaken belegd zijn. Vanuit je primaire verantwoordelijkheid voor een gezonde financiŽle huishouding sla je de brug naar de optimalisatie van de organisatie als geheel, de ledenadministratie en de daarbij behorende contributiestructuur, alsmede naar het vergroten van de efficiŽntie van interne werkprocessen en procedures. Je maakt deel uit van het kernteam dat de strategische koers ontwikkelt en hieraan uitvoering geeft. Je rapporteert rechtstreeks aan de algemeen directeur. 

Interesse? 

Manager Marketing en Onderzoek - Badminton Nederland 


Werken bij Badminton Nederland betekent werken in een snelle, dynamische sportomgeving met ambitieuze collegaís die verschillende expertises vertegenwoordigen. Jouw toekomstige collegaís draaien volop mee met veranderingen in de sportwereld en hebben hier ook invloed op. Dat doen ze, samen met andere sportaanbieders in Nederland. Als Manager Marketing en Onderzoek bij Badminton Nederland heb je de taak om het marketingplan te implementeren, te monitoren en aan te passen door verschillende analyses te doen. Verder breng je wensen en behoeften van de markt in kaart door marktonderzoek uit te voeren.   

Interesse? 

Topic van de Week: eerste poll-resultaten CAO-app positief

Op donderdag 17 mei is de cao-app ĎWerken in de Sportí gelanceerd. Sinds de lancering is de CAO-app al meer dan 350 keer gedownload. De gebruikers waarderen de denk mee functie die hen in de gelegenheid stelt hun mening te geven. Middels deze functie kunnen werknemers of werkgevers hun mening geven over uiteenlopende onderwerpen rondom de CAO Sport. De eerste resultaten zijn al binnen! Lees verder op werkenindesport.nl

Meer over (tags): Vacatures

Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

7 juli 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Jeugdfonds Sport en KNHS
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
7 juli 2018 // Bonden
30 juni 2018
Nieuwe vacatures bij: NOC*NSF, Gelderse Sportfederatie en Sport bso T2
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
30 juni 2018 // Bonden
23 juni 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Nevobo, Atletiekunie en Badminton Nederland
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
23 juni 2018 // Bonden