Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: KNZB, KNVB en WSDH

28 mei 2018 // Bonden // Door: Redactie
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNZB, KNVB en WSDH
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 

Recente vacatures uit het werkveld:


Accountmanager - KNZB

Als accountmanager ben je dé verbinder tussen de verschillende zwemondernemers op lokaal niveau. Je vertegenwoordigt de KNZB intern en extern en bent verantwoordelijk voor het fundament van het zwemmen, namelijk blijvende goede zwemaccommodaties verbinden aan de lokale kracht van zwemondernemers. Je zorgt lokaal voor de implementatie van de gekozen product-markt combinaties en draagt proactief bij aan de uitvoering en conversie van de commerciële strategie o.a. door het bezoeken van potentiele locaties en door het geven van opvolging daaraan. Met jouw enthousiasme weet jij zwemondernemers te overtuigen bij te dragen aan onze droom om Nederlanders een leven lang te laten zwemmen.   

Interesse?

Medewerker tuchtzaken (niveau II) - KNVB

De KNVB is voor het steunpunt Eindhoven per augustus, voor de duur van 5 maanden, op zoek naar een medewerker tuchtzaken (niveau II). Het betreft een tijdelijke functie. Voor de afdeling aanklager Zuid is de KNVB per augustus 2018 op zoek naar een medewerker tuchtzaken (niveau II). Je gaat als medewerker tuchtzaken werkzaamheden verrichten die voorbereidend en uitvoerend van aard zijn. Deze zijn ten behoeve van het college van aanklagers in de regio Zuid. Het college van aanklagers Zuid is belast met de voorbereiding van tuchtzaken binnen Zeeland, Brabant en Limburg.   

Interesse?

Combinatiefunctionaris basketbal - WSDH

Werkgever Sportclubs Den Haag heeft een vacature voor een combinatiefunctionaris basketbal bij ST4R. Scoren door een glimlach te toveren op het gezicht van de jeugd en scheidsrechters? Jij doet het! Sterker nog, jij geeft als jeugdsportcoördinator bij ST4R de beslissende pass in de organisatie van dé schoolbasketbal evenementen in Den Haag. Bovenaan jouw bucketlist staat: de jeugd in Den Haag meer laten bewegen en gezonder maken. Nog even en je kunt ‘m afvinken, want met deze parttime functie krijg je hier volop de ruimte voor. Je krijgt binnen deze functie veel zelfstandigheid en mag je eigen rol invulling geven. Als jeugdsportcoördinator basketbal werk je 19 uur per week en kom je in dienst bij WSDH (Werkgever Sportclubs Den Haag).   

Interesse?

Topic van de Week: Weetjes over vakantiegeld

Het loonstrookje in mei is voor de meeste werknemers reden voor een vreugdesprongetje: niet alleen krijgen zij in deze lentemaand salaris uitbetaald, ook wordt het vakantiegeld - grofweg een extra maandsalaris - bijgeschreven. 

Lees meer op werkenindesport.nlPowered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

13 juni 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij NOC*NSF, Atletiekunie en Badminton Nederland
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
13 juni 2018 // Bonden
20 mei 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: Rotterdam Topsport, KNSB en NBB
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
20 mei 2018 // Bonden
6 mei 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KWBN en GTV Zwieps
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
6 mei 2018 // Bonden