Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: Rotterdam Topsport, KNSB en NBB

20 mei 2018 // Bonden // Door: Redactie
Nieuwe vacatures in de sport bij: Rotterdam Topsport, KNSB en NBB
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 

Recente vacatures uit het werkveld:


Projectmedewerker evenementen - Rotterdam Topsport

Als projectmedewerker evenementen werk je onder de verantwoordelijkheid van de projectmanager evenementen.  Je bent een organisatietalent met een passie voor sport. Je bent betrokken bij de organisatie van topsportevenementen en begeleidt de communicatie bij grote topsportevenementen. Je draait je handen er niet voor om, om een persconferentie te organiseren of een ontvangst van een internationale sportbond. Je houdt ervan je vakgebied bij te houden en je bent leergierig. Je bent representatief en stressbestendig. Je bent een teammens en werkt graag in projectvorm binnen de afdeling evenementen. Je verzorgt de administratie en de verslaglegging van de projecten. Je bewaakt de planning en de begroting. Je hebt aantoonbare ervaring met het werken in projecten. Natuurlijk houd je van (actief) sporten en in het bijzonder van topsport. 

Interesse? 

Disciplinemanager Langebaan - KNSB 


Als Disciplinemanager geef je operationeel leiding aan het topsportdeel van de discipline Langebaanschaatsen. Je draagt zorg voor doorvoering van het beleid in de organisatie en de uitvoering daarvan op het gebied van het Langebaanschaatsen. Tevens maak je onderdeel uit van de Selectiecommissie Langebaan. 


Interesse? 

Medewerker Marketing & Partnerships - NBB

De Nederlandse Basketball Bond is op zoek naar een Medewerker Marketing & Partnerships (per 1 juli 2018, 24 uur). Marketing & Communicatie is een van de zes centrale thema’s in het meerjarenbeleidsplan 2017+. Dit thema richt zich op het vergroten van de zichtbaarheid van de basketbalsport in Nederland, het kennen van de (potentiële) basketballer/-ster en zijn/haar behoeften en het verhogen van inkomsten via partnerships. Hieraan kan jij een belangrijke bijdrage leveren door het vermarkten van de basketbalsport en het versterken en realiseren van partnerships met diverse partijen.   

Interesse? 

Topic van de week: de CAO-app werken in de sport 

De sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport, FNV Sport en Bewegen, CNV Vakmensen en De Unie) hebben donderdag 17 mei de app Werken in de sport gelanceerd. De app is bedoeld voor alle medewerkers en werkgevers in de sportsector. Je kunt straks via je eigen smartphone of tablet heel eenvoudig de CAO Sport raadplegen. Hoe zit het met werktijden? Hoe werkt het opnemen van ouderschapsverlof? Voor deze en vele andere vragen is er nu deze gebruiksvriendelijke app. Daarnaast bevat de app de ‘denk-mee-functie’ om jouw input over arbeidsvoorwaarden en werken in de sport te geven. 

Lees verder op werkenindesport.nl Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

18 augustus 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij KNHB, Sportservice Zwolle en WSDH
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
18 augustus 2018 // Bonden
7 juli 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Jeugdfonds Sport en KNHS
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
7 juli 2018 // Bonden
30 juni 2018
Nieuwe vacatures bij: NOC*NSF, Gelderse Sportfederatie en Sport bso T2
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
30 juni 2018 // Bonden