Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KWBN en GTV Zwieps

6 mei 2018 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KWBN en GTV Zwieps
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 

Recente vacatures uit het werkveld: 


Junior Functioneel Beheerder - NOC*NSF 

In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het functioneel beheer van diverse applicaties op operationeel niveau. Je ondersteunt je collega’s functioneel beheer en bent aanspreekpunt voor de afdelingen waar je voor werkt. Daarnaast heb je regelmatig contact met de leveranciers. Je rapporteert aan de Manager ICT. Je bent operationeel verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en de continuïteit van de door jou toegewezen applicaties. Ook ben je mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van projecten en/of inhoudelijk bijdragen aan projecten op het gebied van applicatieontwikkeling. Verder bewaak je de kwaliteit van de dienstverlening conform de eisen van de afdelingen en verzorg je kennisoverdracht en lever je managementrapportages.

Interesse?


FitStap coach - KWBN 

Als FitStap coach ben je meer dan alleen een wandeltrainer. Jij activeert gedragsverandering. De opdrachten en tips die deel uitmaken van het programma ondersteunen je daarbij. Deze worden via de FitStap app automatisch ter beschikking gesteld aan de deelnemers. Jij denkt mee met de deelnemers bij het stellen en realiseren van hun doelen, motiveert hen, geeft technische beweegadviezen en monitort hun vooruitgang. Er wordt dus veel gevraagd van een FitStap coach, maar daarvoor krijg jij ook een professionele opleiding.

Interesse? 

Turntrain(st)er - GTV Zwieps   


GTV Zwieps zoekt een train(st)er voor recreatief Turnen, een recreatieve Springgroep en een selectiegroep 5de divisie. Je hebt: KSS niveau 3 of ervaring binnen het geven van turnlessen; ervaring met het trainen van kinderen in de leeftijd van 5 t/m 14 jaar; beheerst pedagogische vaardigheden; verantwoordelijkheid en kunt zelfstandig werken; bent bereid om te investeren in de ontwikkeling van de kinderen en de vereniging. En je vindt het leuk om te helpen bij verschillende activiteiten. Natuurlijk mag je ook reageren als je een gedeelte van de uren wilt verzorgen of wilt kijken naar andere mogelijkheden om binnen GTV Zwieps iets te betekenen! 

Interesse? 


Topic van de Week: Afgestudeerd? Werkervaring in de sport opdoen!

Ben je pas afgestudeerd en op zoek naar een baan in de sport, dan kan werkervaring je helpen om je te onderscheiden van anderen. Misschien heb je al gewerkt of vrijwilligerswerk bij een sportclub of andere sportorganiastie gedaan naast je studie, dat kan helpen. Ook een stage kun je op je cv vermelden, en zelfs sommige hobby's. Heb je nog geen relevante ervaring om op je cv te zetten, dan kun je daar ook na je afstuderen nog aan werken.

Lees verder op werkenindesport.nl  


Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

20 mei 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: Rotterdam Topsport, KNSB en NBB
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
20 mei 2018 // Bonden
28 april 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNVB, JBN en GV Dalto
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
28 april 2018 // Bonden
23 april 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: Sportvisserij Nederland, Gemeente Zoetermeer en NOC*NSF
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
23 april 2018 // Bonden