Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: Sportvisserij Nederland, Gemeente Zoetermeer en NOC*NSF

23 april 2018 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: Sportvisserij Nederland, Gemeente Zoetermeer en NOC*NSF
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 

Recente vacatures uit het werkveld: 


Projectmedewerker - Sportvisserij Nederland 

Binnen deze functie bied je ondersteuning bij de distributie van VISdocumenten, het voeren en verbeteren van administratieve processen en het realiseren van de (beleids)doelstellingen op het gebied van de VISpas. Je werkzaamheden: medeverantwoordelijk voor het uitgeven van VISdocumenten; ondersteuning hengelsportverenigingen bij de ledenadministratie; voorlichting geven over de service ledenadministratie en organiseren cursussen HSV Leden 2015; bijdragen aan de optimalisatie van digitale en administratieve processen; telefoon- en emailverkeer beantwoorden van sportvissers en verenigingen; betalingsbestanden inlezen en opwerken in de ledenadministratie; alle andere voorkomende werkzaamheden binnen Sportvisserij Nederland.

Interesse?


Combinatiefunctionaris - Gemeente Zoetermeer 

Een vitale stad heeft vitale inwoners nodig. Bewegen en sporten horen daarbij als een tennisbal bij een racket. Voor ons is het pas Ďgame, set, matchí als we sporten en bewegen zo hoog mogelijk op de agenda hebben weten te krijgen. Daarvoor zoeken we jou als enthousiaste en onvermoeibare sportambassadeur. Van klein tot groot ga je zorgen voor aantrekkelijke sportactiviteiten, zoals toernooien. Je organiseert voor ons de Schoolsporttoernooien primair onderwijs,  Nationale Sportweek en ons eigen Sportgala. Je legt contact én verbindingen en je weet wijken, scholen en sportverenigingen achter jouw ideeŽn te krijgen. Samen met zes collegaís vorm je een onverslaanbaar team dat sport inzet als een middel bij een veelheid aan maatschappelijke uitdagingen. 
 
Interesse? 

Management Assistent - NOC*NSF  

Samen met je collega Management Assistent vorm je een duo waarmee je de continuÔteit waarborgt en hoogwaardige (secretariŽle) ondersteuning biedt aan de Manager Topsport/Technisch Directeur. Je bent verantwoordelijk voor: een georganiseerde, gestructureerde en efficiŽnte indeling van de agenda van de Manager Topsport/Technisch Directeur; effectieve en efficiŽnte organisatie en coŲrdinatie van meetings/bijeenkomsten (nationaal en internationaal); bewaken/monitoren van de voortgang van besluitvormingsprocessen en in behandeling zijnde stukken; screenen, beoordelen van inkomende e-mail op belang, prioriteit en aard van afhandeling naar behoefte van de manager; verzorgen van correspondentie, e-mails en presentaties; signaal- en filterfunctie voor de Manager Topsport/Technisch Directeur en aanspreekpunt voor collegaís. 

Interesse? 


Topic van de Week: Hoe lang is jouw baanduur?

Gemiddeld werkt een op de drie werknemers tien jaar of langer bij dezelfde werkgever. Dit verschilt per bedrijfstak, bij de overheid is dit doorgaans het langst. In de sector sport, cultuur en recreatie komt het iets minder vaak voor dat men al tien jaar of langer voor dezelfde werkgever werkt (24%). 

Lees verder op werkenindesport.nl  


Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie). 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

8 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNSB, Gemeente Dordrecht en Instituut Sportrechtspraak
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
8 september 2018 // Bonden
1 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNZB en KNHB
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
1 september 2018 // Bonden
24 augustus 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Hawk-Eye, NOC*NSF en KNGU
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
24 augustus 2018 // Bonden