Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: Kenniscentrum Sport, KNZB en Stichting Zevenheuvelenloop

28 maart 2018 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: Kenniscentrum Sport, KNZB en Stichting Zevenheuvelenloop
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 

Recente vacatures uit het werkveld: 


Adviseur team Topsport Topics - Kenniscentrum Sport 

Het is je taak nieuwe wetenschappelijke inzichten snel te delen met een breed publiek van (top)coaches en leden van hun technische staf en door hen begeleide talenten en topsporters. Dit doe je door internationale wetenschappelijke publicaties op het gebied van inspanningsfysiologie, voeding, biomechanica, technologie en psychologie bij te houden en kritisch te beoordelen. Van de beste en meest relevante publicaties schrijf je een heldere samenvatting met overzichtelijke en begrijpelijke adviezen en legt deze voor aan het team. In je werk als adviseur draag je bij aan de positionering van Kenniscentrum Sport als geheel en stem je af met andere teams over de verbinding van topsport met andere onderwerpen zoals sportinnovatie, talentontwikkeling en publieksgerichte informatie over sportprestaties.

Interesse?


Programma coŲrdinator evenementen - KNZB

Je bent een ambitieuze medewerker met uitstekende organisatorische en administratieve vaardigheden. Als persoon ben je pro-actief, zelfstandig, representatief en daadkrachtig en heb je het vermogen om snel te kunnen schakelen. Naast jouw resultaatgerichtheid en doortastendheid ben je makkelijk benaderbaar en kan je omgaan met veel verschillende werkzaamheden tegelijkertijd. Je denkt in kansen en mogelijkheden en hebt een positieve werkhouding. Programma coŲrdinator evenementen is een zeer uitdagende functie die ideaal is voor iemand met enige werkervaring in het organiseren van sportieve evenementen. 

Interesse? 

Directeur - Stichting Zevenheuvelenloop 

In deze gedeeltelijk nieuwe, afwisselende functie ben je bezig met het voeren van de financiŽle administratie. Je houdt de debiteuren- en crediteuren administratie bij en verwerkt tijdig de inkomende betalingen. Daarnaast zorg je onder andere voor een tijdige registratie, accordering en betaling van inkomende declaraties en facturen.  Ook ben je aanspreekpunt voor medewerkers en leden van het Watersportverbond rondom de financiŽle administratie en kunnen we je hulp vragen bij het opstellen van diverse rapportages. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een correctie verwerking van alle gegevens rondom de in- door- en uitstroom van het personeel. Je zorgt zelfstandig voor een (fiscaal) correcte verwerking van de personeels- en salarisadministratie.

Interesse? 


Topic van de Week: Het recept voor een baan in de sport

Werkenindesport.nl sprak de afgelopen jaren veel mensen over hun zoektocht naar een baan in de sport. Tel die ervaringen bij elkaar op, en je hebt het recept voor een baan in de sport. Natuurlijk met de juiste ingrediŽnten, én met liefde bereid.

Lees verder op werkenindesport.nl  


Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie). 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

8 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNSB, Gemeente Dordrecht en Instituut Sportrechtspraak
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
8 september 2018 // Bonden
1 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNZB en KNHB
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
1 september 2018 // Bonden
24 augustus 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Hawk-Eye, NOC*NSF en KNGU
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
24 augustus 2018 // Bonden