Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Gemeente Den Haag, Watersportverbond

18 maart 2018 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Gemeente Den Haag, Watersportverbond
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 

Recente vacatures uit het werkveld: 


Medewerker communicatie - KNLTB 

Je ondersteunt de Communicatie Adviseurs bij het realiseren van optimale communicatie uitingen vanuit onze organisatie. Het ene moment verzend je een mailing of nieuwsbrief, het andere moment overleg je met de adviseurs over de drukproef van promotiematerialen. Ook schrijf en redigeer je teksten voor verschillende projecten en evenementen, update je de content op de verschillende websites en bewaak je deadlines. Kortom, je bent spin in het web binnen een dynamische afdeling Communicatie bestaande uit een Medewerker Communicatie, een Social Media & Webredacteur, drie Communicatie Adviseurs en een manager.

Interesse?


Teamhoofd Exploitatie Sportaccommodaties - Gemeente Den Haag 

Binnen de recent vernieuwde sportorganisatie van de gemeente Den Haag ben je als Teamhoofd Exploitatie met jouw team verantwoordelijk voor het realiseren van de exploitatie van de sportaccommodaties (zwembad, sporthal en sportparken) binnen de Haagse wijk(en) die aan jouw team zijn toegewezen. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van het zwembad en de sportaccommodaties, inclusief de naleving van een groot aantal regels en wetten die de veiligheid van de bezoekers waarborgen. Je bent tevens verantwoordelijk voor ordehandhaving, uitvoering huishoudelijke regels, gedragsregels, handhaven van de hygiëne (binnen het zwembad volgens de WHVBZ) en toezicht op de naleving van contracten (met o.a. pachters). 

Interesse? 

Medewerker FinanciŽn en Personeelszaken - Watersportverbond 

In deze gedeeltelijk nieuwe, afwisselende functie ben je bezig met het voeren van de financiŽle administratie. Je houdt de debiteuren- en crediteuren administratie bij en verwerkt tijdig de inkomende betalingen. Daarnaast zorg je onder andere voor een tijdige registratie, accordering en betaling van inkomende declaraties en facturen.  Ook ben je aanspreekpunt voor medewerkers en leden van het Watersportverbond rondom de financiŽle administratie en kunnen we je hulp vragen bij het opstellen van diverse rapportages. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een correctie verwerking van alle gegevens rondom de in- door- en uitstroom van het personeel. Je zorgt zelfstandig voor een (fiscaal) correcte verwerking van de personeels- en salarisadministratie.

Interesse? 


Topic van de Week: Meer mensen wisselen van beroep

Meer werkenden wisselen de laatste jaren van beroep. In 2017 waren er 937 duizend mensen tussen 15 en 75 jaar met een ander beroep dan het jaar ervoor. In de meeste gevallen ging het om een overstap naar een andere beroepsklasse, bijvoorbeeld van een pedagogisch beroep naar een zorgberoep. Dat meldt het CBS op basis van de nieuwste cijfers over wisseling van beroep.

Lees verder op werkenindesport.nl  


Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie). 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

8 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNSB, Gemeente Dordrecht en Instituut Sportrechtspraak
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
8 september 2018 // Bonden
1 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNZB en KNHB
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
1 september 2018 // Bonden
24 augustus 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Hawk-Eye, NOC*NSF en KNGU
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
24 augustus 2018 // Bonden