Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNVB en JBN

4 maart 2018 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNVB en JBN
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 

Recente vacatures uit het werkveld: 


Business Intelligence / Data Warehouse Specialist - NOC*NSF  

Als BI/DWH specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de inrichting en de doorontwikkeling van een BI-omgeving. Je krijgt de kans de BI-visie verder uit te bouwen en de organisatie hierin mee te nemen. Samen met je  collega BI/DWH specialist werk je nauw samen met collega’s uit de "business" om te komen tot snelle, betrouwbare dashboards, voorspellende analyses en rapportages. Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren o.a: maximaliseren van het DWH over de hele breedte door het vertalen van gebruikers wensen naar requirements; ontwikkelen en ontwerpen van het DWH: vertalen van informatiebehoeften naar DWH-inrichting, datamodellering en ETL-processen; ontwerpen en ontwikkelen van dashboards en rapportages.

Interesse?


Ambassadeurs - KNVB 

De KNVB Ambassadeur maakt als vrijwilliger van de KNVB deel uit van het team verenigingsadvies in de serviceregio van het district Noord (serviceregio 1, 2 & 3). Heeft kennis van- en passie voor het amateur voetballandschap, kent de regio en de verenigingen, is communicatief vaardig, kan zich gemakkelijk aanpassen aan verschillende mensen en situaties, is nieuwsgierig van aard, is in staat een groot netwerk te ondersteunen van verenigingen en gemeenten, maakt makkelijk verbindingen en vertegenwoordigt de KNVB op een waardige wijze bij officiële gebeurtenissen. 

Interesse?

NTC Trainer/coach cadetten judo - JBN 

Je maakt onderdeel uit van de NTC-staf en wordt de sporttechnische verbinder tussen de vier RTC en het NTC. De dagelijks aansturing is in handen van de NTC hoofdcoach. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn o.a: coördineren en ondersteunen van het nationale cadettenprogramma (-18) en voorbereidingstrajecten richting titeltoernooien, inclusief het samenstellen van selecties; voorbereiden en geven van nationale trainingen; (ondersteunen bij het) coachen en begeleiden van cadetten tijdens topsportevenementen; onderhouden van een database met alle relevante atleteninformatie van cadetten; ondersteunen van RTC trainer/coaches bij de uitvoering van het technische beleid. 

Interesse? 


Topic van de Week: Een op de vijf werknemers voelt zich gediscrimineerd

Werkgevers in de Europese Unie zijn wettelijk verplicht om gelijke behandeling van werknemers te garanderen en iedere vorm van discriminatie op grond van geslacht, ras of etnische afstamming, godsdienst of overtuiging, handicap, leeftijd of seksuele geaardheid te bestrijden. Desondanks laten bevindingen van ADP in The Workforce View in Europe 2018 zien dat iets meer dan één op de drie (34%) Europese werknemers zich om de een of andere reden gediscrimineerd heeft gevoeld op het werk. Dit loopt op tot 42% in Italië en 37% in Frankrijk, Spanje en het VK, terwijl dit in Nederland (21%) het minst vaak voorkomt.

Lees verder op werkenindesport.nl  


Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

20 mei 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: Rotterdam Topsport, KNSB en NBB
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
20 mei 2018 // Bonden
6 mei 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KWBN en GTV Zwieps
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
6 mei 2018 // Bonden
28 april 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNVB, JBN en GV Dalto
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
28 april 2018 // Bonden