Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: City Skydive, Sportvisserij NL en Badminton NL

25 februari 2018 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: City Skydive, Sportvisserij NL en Badminton NL
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 

Recente vacatures uit het werkveld: 


Indoor skydive instructor - City Skydive  

Je begint bij de Front Office en bar en leert je snel als windoperator te werken. In de loop van de tijd wordt je opleid tot Indoor Skydive instructeur, City Skydive betaalt de volledige opleiding (t.w.v. ca. €10.000.) die overal ter wereld erkend is. Naast het werk van Skydive instructeur blijf je ook werkzaam bij Front office en bar. Als skydive instructeur ben je verantwoordelijk voor de beleving, ervaring en veiligheid van de gasten. Je ontvangt de gasten, verzorgt de briefing, begeleidt de deelnemers in de tunnel waarbij je voor alle verschillende niveaus aan vliegers een uitdagende en spannende ervaring kan bieden zonder de veiligheid uit het oog te verliezen.

Interesse?


Projectmedewerker wedstrijden - Sportvisserij Nederland 

Binnen deze functie bied je ondersteuning bij het organiseren van nationale viswedstrijden en het realiseren van de (beleids)doelstellingen op het gebied van breedtesport. Je werkzaamheden: je organiseert nationale viswedstrijden;
bij deze nationale viswedstrijden ben je aanwezig als wedstrijdleider, je geeft hier leiding aan de groep vrijwilligers die de organisatie van de viswedstrijd mede uitvoeren; je biedt ondersteuning bij verschillende projecten (breedtesport en topsport) binnen het cluster wedstrijden; je helpt bij (een deel van) de communicatie rondom viswedstrijden; je draagt bij aan de professionalisering van viswedstrijden en je bent mede verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van internationale viswedstrijden in Nederland (WK’s, EK’s).

Interesse?

Communicatiemedewerker - Badminton Nederland    

Als Communicatiemedewerker help je mee om het communicatiebeleid van Badminton Nederland te realiseren. Je bedenkt, bewerkt en beheert online content en bent actief op platforms als Insta, FB en LI. Je schrijft en redigeert teksten en verzorgt de communicatie van projecten. Verder bedenk, produceer en organiseer je on- en offline campagnes, acties en activiteiten en bewaak je de huisstijl van de communicatie-uitingen. Je beschikt onder meer over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent zelfstandig, creatief en werkt graag in teamverband. Je beschikt over een vlotte pen. Je hebt een afgeronde relevante opleiding communicatie. 

Interesse? 


Topic van de Week: Werken in de kou

De temperaturen liggen deze week op een dieptepunt. Dat betekent dat je, als je regelmatig buiten of in onverwarmde ruimten werkt, last van de kou kunt krijgen. Ook in de sport zijn veel buitenwerkzaamheden. Ongeveer een op de vijf werknemers in Nederland heeft op het werk regelmatig last van kou. In het Arbobesluit staat dat de temperatuur op je werk niet nadelig mag zijn voor je gezondheid. Een precieze minimumtemperatuur is niet vermeld. Lees hier wat de risico’s zijn en wat je zelf kunt doen tegen de kou.

Lees verder op werkenindesport.nl  


Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie). 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

8 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNSB, Gemeente Dordrecht en Instituut Sportrechtspraak
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
8 september 2018 // Bonden
1 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNZB en KNHB
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
1 september 2018 // Bonden
24 augustus 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Hawk-Eye, NOC*NSF en KNGU
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
24 augustus 2018 // Bonden