Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: Watersportverbond, KNVvL en Sportbedrijf Lelystad

18 februari 2018 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: Watersportverbond, KNVvL en Sportbedrijf Lelystad
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 

Recente vacatures uit het werkveld: 


Coördinator Communicatie - Watersportverbond  

Voor deze functie beschik je over een ruime hoeveelheid vakkennis die je kan inzetten voor een optimale communicatie rondom het Watersportverbond. Je hebt een vlotte pen, zorgt ervoor dat het Watersportverbond goed zichtbaar is en je draagt bij aan het in stand houden van het positieve imago van de watersport en onze watersportverenigingen. Vanuit een scherpe visie geef je overtuigend communicatieadvies over het interne en externe communicatiebeleid. Verder voel je je als een vis in het water op social media, vind je makkelijk de weg in de online wereld en je volgt het watersportnieuws op de voet. Daarnaast ben je zorgvuldig in het beheren van het communicatiebudget.

Interesse?


Administratief Medewerker - KNVvL 

Je hebt een administratieve rol t.b.v. het afdelingsbureau zweefvliegen met als doel diverse bestuursleden en de accountmanager zweefvliegen ondersteuning te verlenen. Je verzorgt de administratieve ondersteuning voor het afdelingsbestuur, o.a. door voorbereiding en afhandeling van de afdelingsvergaderingen; ondersteunt de planning- en verantwoordingscyclus en bewaakt en controleert of noodzakelijke informatie tijdig wordt aangeleverd, o.a. voor het jaarplan en het jaarverslag; draagt zorg voor de registratie en verwerking van de in- en uitgaande correspondentie, e-mail en telefoon; houdt wijzigingen bij van functionarissen van commissies en clubs; verzorgt beoordelingen en administratie van prestatiebrevetten; voert administratie betreffende vliegtuigonderhoud en onderhoudt contacten met de technici en de luchtvaartinspectie. 

Interesse?

Verenigingsondersteuner - Sportbedrijf Lelystad 

Als verenigingsondersteuner onderhoud je contact, geef je informatie, advies en ondersteuning aan sportverenigingen in de verschillende wijken en sportparken van Lelystad, met als doel de verenigingen te versterken en te professionaliseren. Je werkt daarbij vanuit Sportbedrijf Lelystad nauw samen met verschillende partijen zoals de gemeente, sociale partners en het bedrijfsleven. Je bent een verbinder, spin in het web en houdt de ontwikkelingen in de sportwereld scherp in de gaten om daarop te anticiperen. Tot je taken behoren onder meer: het geven van informatie, ondersteuning en advies aan sportverenigingen; stimuleren en ondersteunen van sportverenigingen om ‘vitale verenigingen’ te worden en te blijven; geven c.q. organiseren van deskundigheidsbevordering en themabijeenkomsten. 

Interesse? 


Topic van de Week: Jonge vrouwen relatief vaak vermoeid door werk

In 2016 gaf ruim 18 procent van de vrouwelijke werknemers van 25 tot 35 jaar aan last te hebben van psychische vermoeidheid door het werk. Minstens een paar keer per maand voelden zij zich emotioneel uitgeput door het werk, zwaar vermoeid of leeg aan het eind van een werkdag. Vrouwen in andere leeftijdsgroepen en mannen voelen zich psychisch minder vaak vermoeid. Dat melden het CBS en TNO op basis van onderzoek.

Lees verder op werkenindesport.nl  


Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

23 juni 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Nevobo, Atletiekunie en Badminton Nederland
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
23 juni 2018 // Bonden
13 juni 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij NOC*NSF, Atletiekunie en Badminton Nederland
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
13 juni 2018 // Bonden
28 mei 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNZB, KNVB en WSDH
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
28 mei 2018 // Bonden