Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNZB en Stichting Special Heroes

11 februari 2018 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNZB en Stichting Special Heroes
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 

Recente vacatures uit het werkveld: 


Projectmedewerker Marketing & Communicatie - NOC*NSF  

De projectmedewerker werkt mee aan het uitvoeren van de marketing, communicatie en sales binnen het programma Sportclubontwikkeling, in nauwe samenwerking met het programma Sportpromotie. Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren onder meer onder de aandacht brengen van de producten en diensten bij de doelgroepen. Denk hierbij aan: sportpromotiecampagnes als AH Sportactie en Nationale Sportweek;
inhoudelijke producten als clubsessies, sportopleidingen en clubmetingen; online platforms als www.sport.nl, www.sport.nl/voorclubs en www.sportopleidingen.nl; (mee) opstellen en uitvoeren van concrete, praktische marketing- en communicatieplannen; opstellen en bewaking van de planning.

Interesse?


Allround financieel administrateur - KNZB 

Als allround financieel administrateur verricht je zowel administratieve als voorbereidende controlerende werkzaamheden. Hieronder vallen: het voeren en beheren van delen van de financiŽle administratie van de KNZB en aan de KNZB gelieerde entiteiten; (suggesties tot) het standaardiseren en verbeteren van financiŽle processen en procedures; het mede opstellen van kwartaalrapportage en de jaarrekening; aanspreekpunt zijn voor medewerkers en derden met betrekking tot financiŽle vraagstukken. 

Interesse?

Communicatie medewerker - Stichting Special Heroes Nederland    

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de corporate, interne en externe communicatie (inclusief social media). Je stelt communicatiebeleid en -plannen op voor de stichting en haar programmaís en geeft daar (mede) uitvoering aan.
Je levert een belangrijke bijdrage aan het schrijven en redigeren van teksten (voor de website, social media, brochures, persberichten, etc.) en content creatie (beeld/video). Aanvullend daarop ben je in staat de ontwikkeling en productiebegeleiding van promotie- en informatiemateriaal, presentaties, etc. te verzorgen. Je geeft invulling aan het relatiebeheer van partners en leveranciers m.b.t communicatie/marketing. 

Interesse? 


Topic van de Week: Werken in de kou

De temperaturen liggen deze week op een dieptepunt. Dat betekent dat je, als je regelmatig buiten of in onverwarmde ruimten werkt, last van de kou kunt krijgen. Ook in de sport zijn veel buitenwerkzaamheden. Ongeveer een op de vijf werknemers in Nederland heeft op het werk regelmatig last van kou. In het Arbobesluit staat dat de temperatuur op je werk niet nadelig mag zijn voor je gezondheid. Een precieze minimumtemperatuur is niet vermeld. Lees hier wat de risicoís zijn en wat je zelf kunt doen tegen de kou.

Lees verder op werkenindesport.nl  


Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie). 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

8 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNSB, Gemeente Dordrecht en Instituut Sportrechtspraak
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
8 september 2018 // Bonden
1 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNZB en KNHB
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
1 september 2018 // Bonden
24 augustus 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Hawk-Eye, NOC*NSF en KNGU
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
24 augustus 2018 // Bonden