Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: Stichting Sportstimulering, Chinaplus en NTFU

4 februari 2018 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: Stichting Sportstimulering, Chinaplus en NTFU
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 

Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Bekijk de mogelijkheden

Recente vacatures uit het werkveld: 


Stedelijk coördinator - Stichting Sportstimulering ’s-Hertogenbosch  

In deze functie ben je integraal (inhoudelijk, financieel, personeel) verantwoordelijk voor de uitvoering van de opdracht van het stedelijk jongerenwerk en het behalen van vastgestelde doelen en resultaten. Je draagt zorg voor de kwaliteit van de uitvoering en methodiek volgens de stedelijke opdracht. Je weet de belangen van de betrokken organisaties én externe partners samen te voegen tot een krachtig gezamenlijk programma. Vanuit deze opgave stuur je de twee jongerenwijkteams operationeel en inhoudelijk aan. Je legt verantwoording af aan de stuurgroep en informeert en stemt regelmatig af met de beleidsregisseur. 

Interesse?


Voetbalcoach - Chinaplus 

Privé-scholen in China worden beheerd door particuliere organisaties. Deze scholen zijn gericht op kleine groepen studenten, die buiten normale schooltijden extra sportlessen in het Engels willen volgen. Als je op een privé-school werkt, zijn je werkuren in de namiddag, avonden en in het weekend. Je zult twee vrije dagen hebben buiten het weekend om. Ook kan je genieten van Chinese feestdagen, één week betaalde zomervakantie, twee weken betaald verlof per jaar, en één maand onbetaalde vakantie. 

Interesse?


Medewerker opleidingen - NTFU    

De medewerker Opleidingen is uitvoerend verantwoordelijk voor de coördinatie, organisatie en administratie van alle instructeursopleidingen. Concreet betekent dit dat je: verantwoordelijk bent voor de planning en organisatie van instructeursopleidingen; (potentiële) cursisten werft en informeert;
contact onderhoudt met docenten; meedenkt over de doorontwikkeling van de opleidingen en de Wieleracademie. Je bent een aanpakker, iemand die initiatief neemt. Een doener, maar wel eentje die het leuk vindt om mee te denken. Je bent een spin in het web die overzicht houdt en niet schrikt van deadlines.

Interesse? 


Topic van de Week: Doe jij vrijwilligerswerk?

Ongeveer de helft van de bevolking van 15 jaar of ouder doet minstens een keer per jaar vrijwilligerswerk. Ook in de sport staan veel organisaties te springen om vrijwilligers. Tegelijkertijd is het voor jou een kans om relevante werkervaring op te doen.

Lees verder op werkenindesport.nl  


Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie). 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

8 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNSB, Gemeente Dordrecht en Instituut Sportrechtspraak
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
8 september 2018 // Bonden
1 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNZB en KNHB
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
1 september 2018 // Bonden
24 augustus 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Hawk-Eye, NOC*NSF en KNGU
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
24 augustus 2018 // Bonden