Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: NGF, ESA en KNRB

28 januari 2018 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: NGF, ESA en KNRB
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 

Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Bekijk de mogelijkheden

Recente vacatures uit het werkveld: 


Senior marketing- en communicatie medewerker - NGF  

Je coördineert in deze functie B2B-(of B2C-)campagnes, zorgt voor de ontwikkeling van de bijbehorende communicatiematerialen en uitingen (teksten, mailings, advertenties, video, etc.) en zorgt dat die in lijn zijn met de merkidentiteit. Je schrijft en onderhoudt voornamelijk teksten ten behoeve van de B2B-communicatie en met name op het gebied van duurzaam beheer en golfbaanexploitatie. Je stuurt op een heldere manier leveranciers aan door middel van briefings, bewaakt planningen en betrekt andere er proactief bij zodat deadlines en resultaten behaald worden. Je zorgt voor een goede afstemming tussen online- en offlinecommunicatie en informeert tijdig de organisatie over de voor hen relevante activiteiten van het marketing- en communicatieteam.

Interesse?


Manager Sport - Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer 

Onder leiding van de directeur vorm je samen met hem en de Facilitair Manager het Management Team. De focus is gericht op verdere professionalisering van ESA B.V. naar een klantgerichte, maatschappelijk betrokken, slagvaardige en efficiënte organisatie. Als Manager Sport ben je verantwoordelijk voor het optimaal beheren en exploiteren van de binnensport accommodaties, binnen de gestelde randvoorwaarden. Hierbij geef je leiding aan afdelingshoofden en medewerkers. Je bent tevens verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid van de hele organisatie. Je rapporteert direct aan de directeur, bent een stevige Manager met uitstekende situatief leidinggevende capaciteiten en hebt ervaring in het aansturen van projecten. 

Interesse?


Medewerker sportparticipatie - KNRB    

Ben je iemand die onder werkdruk en hectiek het hoofd koel houdt? Hou je van veelzijdigheid en ben je een topper in contact met verenigingen, organiseren en plannen? Dan is deze functie iets voor jou! De KNRB is op zoek naar een enthousiaste en energieke collega met hart voor de (recreatieve) roeisport. Je draait volop mee in de KNRB-organisatie en bent centraal aanspreekpunt voor de roeiverenigingen en verricht diverse werkzaamheden op de afdeling sportparticipatie. Daarnaast organiseer je KNRB-evenementen. Je bent veelzijdig met de roeisport bezig. Het is niet voor niets dat je er in thuis bent en goed ingevoerd bent in onze mooie sport. De doelstelling van de KNRB is het samen bevorderen van de roeisport.

Interesse? 


Topic van de Week: Vaste contracten groeien harder dan flex en zzp

Voor het eerst sinds het economisch herstel van de crisis zitten de vaste contracten weer echt in de lift. In het derde kwartaal van 2017 droegen vooral vaste contracten bij aan de groei van de werkgelegenheid. Het aantal flexibele contracten bleef nagenoeg gelijk en het aantal zzp’ers daalde licht. Dit lijkt een breuk met het verleden: de afgelopen jaren groeide de werkgelegenheid vooral door een toename van het aantal flexibele of tijdelijke contracten en zelfstandigen.
Lees verder op werkenindesport.nl 


Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

18 maart 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Gemeente Den Haag, Watersportverbond
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
18 maart 2018 // Bonden
4 maart 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNVB en JBN
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
4 maart 2018 // Bonden
25 februari 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: City Skydive, Sportvisserij NL en Badminton NL
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
25 februari 2018 // Bonden