Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: KNHB, KNLTB en KNBSB

21 januari 2018 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNHB, KNLTB en KNBSB
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 

Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Bekijk de mogelijkheden

Recente vacatures uit het werkveld: 


Medewerker Evenementen - KNHB    

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor een deelgebied van de organisatie van een grote evenement die de KNHB door het jaar organiseert en ook in staat om zelfstandig kleinere evenementen te organiseren. Het betreft een uitdagende functie waarbij je door je organisatietalent, kennis en enthousiasme, in staat bent om een belangrijke rol binnen de afdeling te spelen. Je werkt nauw samen met de andere medewerkers binnen de afdeling Evenementen en legt verantwoording af aan de manager Evenementen. Je wordt onder andere verantwoordelijk op de deelgebieden ticketing, genodigdenbeleid, hospitality, hotels, correspondentie teams en officials, dit jaar bij de Champions Trophy 2018 in Breda.

Interesse? 


Social Media & Webredacteur - KNLTB 

Ben jij niet weg te slaan van social media en gek van tennis? Vind jij het leuk om na te denken met welke content je tennissers, tennisfans en verenigingen kunt bereiken? Dan is dit jouw job! Je krijgt een centrale rol in de digitale informatievoorziening en draagt bij aan het creëren van optimale tennisbeleving en interactie via social media, de online platforms  en overige digitale communicatiemiddelen van de KNLTB. Je werkzaamheden: Onderhouden en monitoren van sociale media- en digitale kanalen; Zorg dragen voor creatieve content; opstellen en bijhouden van content en/of campagne planning; schrijven van short copy en andere webteksten; uitvoeren en produceren van activaties en campagnes; rapporteren en analyseren van resultaten. 

Interesse?


Equipment manager nationale honkbalselecties - KNBSB  

De Equipment manager is verantwoordelijk voor het volledige beheer van al het materiaal dat door de nationale honkbalselecties gebruikt wordt. Dit heeft met name betrekking op de kleding, knuppels, ballen en helmen. De materiaaltassen kunnen zwaar zijn, een goede fysieke conditie is daarom vereist. Ook het bestellen van materiaal valt onder de werkzaamheden van de Equipment manager. Kennis van en ervaring met honkbalmateriaal is dan ook een pré. Door de aanwezigheid tijdens internationale toernooien en de vele werkzaamheden voor en met spelers is het gewenst dat de kandidaat zich goed in het Engels verstaanbaar kan maken. Tevens bestaat het werk tijdens de internationale toernooien uit ad-hoc werkzaamheden, daarom is een hoge mate van stressbestendigheid zeer gewenst.

Interesse?


Topic van de Week: Een op de zes werknemers maakt in twee jaar promotie

Ongeveer een op de zes werknemers die in 2016 ten minste twee jaar bij hun werkgever werkten, hebben in de voorafgaande twee jaar bij deze werkgever promotie gemaakt. Een op de 25 ging in deze periode in functieniveau omlaag. Dat blijkt uit een recente CBS-publicatie. Jongeren tot 35, hoogopgeleiden en mannen maakten relatief vaak promotie. Oudere werknemers en werknemers met een minder goede gezondheid gingen vaker terug in functieniveau.
Lees verder op werkenindesport.nl 


Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

18 maart 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Gemeente Den Haag, Watersportverbond
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
18 maart 2018 // Bonden
4 maart 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNVB en JBN
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
4 maart 2018 // Bonden
25 februari 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: City Skydive, Sportvisserij NL en Badminton NL
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
25 februari 2018 // Bonden