Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: Sportcentrum Papendal, NABV en KNVB

14 januari 2018 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: Sportcentrum Papendal, NABV en KNVB
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 

Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Bekijk de mogelijkheden

Recente vacatures uit het werkveld: 


Manager - Sportcentrum Papendal    

In deze functie geef je leiding aan een gemotiveerd team van ongeveer 16 medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de jaarplanning, begroting en het budget van de afdeling. Een klantgerichte en resultaatgerichte benadering, kostenbewustzijn en ondernemerschap zijn voor deze functie cruciaal. Je levert een vakinhoudelijke/beleidsmatige bijdrage aan de ontwikkeling van het algemeen beleid van het sportcentrum en draagt bij aan de strategische positionering. Je bent proactief en doortastend waar het gaat om gewenste structuurverandering van de organisatie en het verbeteren van werkprocessen. Je bent actief sparringpartner van de directie en maakt onderdeel uit van het MT.

Interesse? 


Medewerker ledenadministratie - NABV 

Je verricht in deze functie administratieve werkzaamheden met betrekking tot de ledenadministratie om te beschikken over een actuel relatiebeheersysteem. Je hebt zowel telefonisch- als schriftelijk (digitaal) contact met de leden. De medewerker ledenadministratie rapporteert rechtstreeks aan de verenigingsdirecteur. De NABV is de snelst groeiende sportbond van Nederland. Sinds het bezit van airsoft-apparaten mogelijk werd gemaakt in 2013 groeide de sportorganisatie naar 16.000+ leden. De explosieve groei van de sport en de professionalisering van de sportbond NABV maakt dat de organisatie nu versterking zoekt op verschillende fronten. 

Interesse?

Medewerker opleidingsontwikkeling voetbal - KNVB  

De KNVB Academie ontwikkelt vanuit het programma Veilig Sport Klimaat opleidingsprogramma’s voor technisch en arbitrair kader. Als medewerker opleidingsontwikkeling werk je onder verantwoordelijkheid van de coördinator voetbalopleiding aan de sociale en pedagogische ontwikkeling van bestaande en nieuwe opleidingsactiviteiten. Je brengt pedagogische wensen en behoeften in kaart en vertaalt dit naar een concreet programma om in een veilige sportcontext te laten voetballen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de onderwijskundige en didactische onderbouwing van de activiteiten. Wanneer opleidingen zijn ontwikkeld, verzorg je instructies aan (hoofd)docenten en andere betrokkenen.

Interesse?


Topic van de Week: Een op de zes werknemers maakt in twee jaar promotie

Ongeveer een op de zes werknemers die in 2016 ten minste twee jaar bij hun werkgever werkten, hebben in de voorafgaande twee jaar bij deze werkgever promotie gemaakt. Een op de 25 ging in deze periode in functieniveau omlaag. Dat blijkt uit een recente CBS-publicatie. Jongeren tot 35, hoogopgeleiden en mannen maakten relatief vaak promotie. Oudere werknemers en werknemers met een minder goede gezondheid gingen vaker terug in functieniveau.
Lees verder op werkenindesport.nl 


Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

20 mei 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: Rotterdam Topsport, KNSB en NBB
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
20 mei 2018 // Bonden
6 mei 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KWBN en GTV Zwieps
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
6 mei 2018 // Bonden
28 april 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNVB, JBN en GV Dalto
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
28 april 2018 // Bonden