Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: Gemeente Ooststellingwerf, KNHB en Jim Coach

7 januari 2018 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: Gemeente Ooststellingwerf,  KNHB en Jim Coach
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 

Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Bekijk de mogelijkheden

Recente vacatures uit het werkveld: 


Buurtsportcoach - Gemeente Ooststellingwerf    

Je bent in deze functie mede verantwoordelijk voor de invulling van het bewegingsonderwijs op meerdere basisscholen in de gemeente Ooststellingwerf; Je voorziet de groepsleerkrachten van de juiste methodes en lesvoorbereidingen; Je organiseert (sport)- en beweegactiviteiten op school-, buurt- of dorpsniveau en betrekt de buurt of het dorp daarbij; Je verheldert vragen en behoeften, versterkt eigen kracht en zelfregie (van bewoners én organisaties), bent zichtbaar en gaat op mensen af, stuurt aan op betrokkenheid en participatie; Je kunt motiveren en stimuleren, verbindt mensen en organisaties, werkt samen en versterkt netwerken, Je kunt werken met deelnemers én met organisaties.

Interesse? 


Competitieleider Veldhockey district Zuid Nederland - KNHB 

De competitieleider Veldhockey draagt zorg voor de organisatie en verbetering van de diverse hockeycompetities binnen het desbetreffende district. Een uitdagende functie waarbij je door je organisatietalent, kennis en enthousiasme in staat bent de competities naar alle tevredenheid te laten verlopen. Daarbij is goede informatieverstrekking richting de verenigingen van groot belang. Ook denk je mee over de geldende reglementen en ondersteun je de competitieleiders zaalhockey en jongste jeugd (vrijwilligers). Je rapporteert aan de manager Competitiezaken en Arbitrage van de KNHB en werkt zowel vanuit het bondsbureau in Utrecht als het district zelf.

Interesse?

Jim Coach - Friends Call me Jim  

Als coach bij Jim ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het  beweegprogramma. Je brengt de Jim Stories tot leven voor een groep van 10 tot 15 kinderen in een van onze studio’s. Hierbij zet je je beweegkennis- en ervaring in om elk kind op de juiste manier te laten bewegen. Tegelijkertijd ben je een echte verhalenverteller. Op basis van het draaiboek en ondersteund door techniek, weet je op geanimeerde wijze fantasie en beleving op te roepen door wat je vertelt, maar ook door je houding en mimiek. Daarmee ben je in staat beweging en plezier hand in hand te laten gaan, en kinderen in hun eigen fantasiebeleving in beweging te brengen.

Interesse?


Topic van de Week: Wat wordt jouw volgende baan?

Hoe wil jij jezelf ontwikkelen binnen de sportwereld? Wat wordt jouw volgende baan? Vele wegen leiden naar Rome, oftewel naar de baan die jij ambieert. Dit kan een opstap zijn naar bijvoorbeeld een managementpositie. Of je maakt juist een bewuste keuze om je te richten op de inhoud van je werk en expert te worden op jouw vakgebied. Linksom of rechtsom, dat maakt niet uit. Het gaat erom dat je aan je persoonlijke groei blijft werken en keuzes maakt die bij jou, je talenten en loopbaanbehoeften passen.
Lees verder op werkenindesport.nl 


Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie). 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

8 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNSB, Gemeente Dordrecht en Instituut Sportrechtspraak
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
8 september 2018 // Bonden
1 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNZB en KNHB
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
1 september 2018 // Bonden
24 augustus 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Hawk-Eye, NOC*NSF en KNGU
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
24 augustus 2018 // Bonden