Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: KNHB, Voetbalmedia, Club Pellikaan

31 december 2017 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNHB, Voetbalmedia, Club Pellikaan
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport.

Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Bekijk de mogelijkheden

Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. 
Deze week zijn dat de volgende drie vacatures: Medewerker Expertisecentrum Technisch Kader bij KNHB, Medior e-mail marketeer bij Voetbalmedia en Fitnessmanager Goirle bij Club Pellikaan in Goirle.

Recente vacatures uit het werkveld: 


Medewerker Expertisecentrum Technisch Kader - KNHB    

Je bent als senior medewerker Expertisecentrum technisch kader verantwoordelijk voor de kadercontent technisch beleid/kader en de aangeboden opleidingen die leiden tot kwalitatief goede en gediplomeerde trainer/coaches en technisch managers/coördinatoren. Je verzamelt, ontwikkelt, analyseert, veredelt de content met betrekking tot technisch kader en maakt deze toegankelijk. Je ontwikkelt en verbetert opleidingen en opleidingsvaardigheden om zo kadercontent over te dragen via train de trainer. Je draagt zorg voor kwalitatief goede en gediplomeerde docenten en leercoaches. Je verzorgt de diplomering van trainers/coaches en technisch managers/coördinatoren. Je werkt samen met de afdelingen Verenigingsdienstverlening en Tophockey.

Interesse? 


Medior e-mail marketeer - Voetbalmedia 

Als medior email marketeer ben je verantwoordelijk voor een gestroomlijnde uitvoering van (actie)mailings en nieuwsbrieven. Je adviseert klanten waaronder de KNVB en zijn partners tijdens de opzet van campagnes. Die richt je vervolgens zelf in, waarbij jij verantwoordelijk bent voor de uitvoering. Continu evalueer je campagnes, verstuur je campagnerapportages en doe je waar nodig voorstellen voor verbeteringen. In deze rol coördineer en werk je ook uitvoerend samen met leveranciers en je overige collega’s. Daarbij zorg je ervoor dat de campagnes geoptimaliseerd zijn. Je bent zowel strategisch als operationeel actief.

Interesse?

Fitnessmanager Goirle - Club Pellikaan in Goirle  

Samen met het fitnessteam zorg je ervoor dat de club een tweede thuis is voor de leden. Je weet precies aan welke knoppen je moet draaien om hen dagelijks met een geweldig gevoel naar huis te laten gaan. Je bent eindverantwoordelijk voor de fitness, het spinning team, de leden en het fitnesspersoneel. Je geeft leiding aan het team: van het aannemen van fitcoaches tot roosters maken. Je denkt mee, draagt nieuwe lessen aan en volgt de nieuwste trends op het gebied van sport, gezondheid en beweging. Je motiveert en coacht het fitnessteam om het beste in zichzelf naar boven te halen. Je creëert draagvlak om gezamenlijk de (fitness)doelstellingen te behalen. Je geeft het goede voorbeeld door zelf op de fitnessvloer begeleiding en les te geven.

Interesse?


Topic van de Week: Doe jij vrijwilligerswerk?

Ongeveer de helft van de bevolking van 15 jaar of ouder doet minstens een keer per jaar vrijwilligerswerk. Ook in de sport staan veel organisaties te springen om vrijwilligers. Tegelijkertijd is het voor jou een kans om relevante werkervaring op te doen.
Lees verder op werkenindesport.nl 


Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

7 juli 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Jeugdfonds Sport en KNHS
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
7 juli 2018 // Bonden
30 juni 2018
Nieuwe vacatures bij: NOC*NSF, Gelderse Sportfederatie en Sport bso T2
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
30 juni 2018 // Bonden
23 juni 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Nevobo, Atletiekunie en Badminton Nederland
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
23 juni 2018 // Bonden