Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: SenW, Nevobo en KNVB

10 december 2017 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: SenW, Nevobo en KNVB
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Dat kan op dit moment kosteloos. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. Deze week zijn dat de volgende drie vacatures: Combinatiefunctionaris sport verenigingsondersteuning bij SenW, PHP Developer bij Nevobo en Begeleider bedrijfsclinics bij KNVB.

Recente vacatures uit het werkveld: 


Combinatiefunctionaris sport verenigingsondersteuning - SenW    


Je hebt in deze functie als taak de sportverenigingen in Leidschendam-Voorburg structureel sterker te maken en te helpen bij het pakken van hun maatschappelijke rol. Daarnaast zorg je ervoor dat zo veel mogelijk burgers kennis maken met verschillende vormen van sport en bewegen. Je beschikt over een MBO+/HBO werk- en denk niveau met affiniteit voor sport en het verenigingsleven. Bent woonachtig in (de directe omgeving van) Leidschendam-Voorburg. Je bent een verbinder en hebt aantoonbare ervaring met het bewegen binnen een netwerk en werken met vrijwilligers. Verder kun je goed omgaan met verschillende mensen, culturen en organisaties. 

Interesse? 


PHP Developer - Nevobo

Samen met je ICT-collega lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van applicaties die diverse administratieve processen ondersteunen. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de diverse applicaties, het oplossen van technische vragen en bugs, het vertalen van processen naar webbased applicaties en het verder bouwen aan onder meer het competitiepakket, het relatiebeheersysteem, de websites en de apps. Je wilt je kennis, ervaring en passie voor techniek inzetten ter verbetering en uitbreiding van onze dienstverlening. Je bent nieuwsgierig in nieuwe technologische ontwikkelingen en past deze graag toe. Je bent een gedreven, pragmatische en systematische teamplayer.

Interesse?


Begeleider bedrijfsclinics - KNVB  


Bedrijven of organisaties kunnen op dit moment kiezen uit meerdere clinics, waaronder een voetbaltechnische/ tactische clinic, een FUN teamparcours met spelonderdelen, bootcamp of een clinic in combinatie met het Sport Medisch Centrum. De clinics staan volledig in het teken van de Oranje beleving als in een officiële opkomst, omkleden in de kleedkamers van Oranje, ontvangen van een vaan en het maken van een originele teamfoto! Gezien het variërende aanbod en het werken met verschillende doelgroepen ben je: pedagogisch sterk, flexibel, goed in organiseren en plannen. Je bent een teamplayer, communicatief sterk en doelgericht en bereid jezelf te ontwikkelen 

Interesse?


Topic van de Week: Meer pensioen door samenvoegen kleine pensioentjes

Vanaf 2019 kunnen pensioenuitvoerders kleine pensioentjes overdragen aan de nieuwe uitvoerder van een deelnemer, zodat werknemers ook met dat oude geld blijven sparen voor hun pensioen. Daarmee krijgen ze later meer pensioen.
Lees verder op werkenindesport.nl 


Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

20 mei 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: Rotterdam Topsport, KNSB en NBB
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
20 mei 2018 // Bonden
6 mei 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KWBN en GTV Zwieps
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
6 mei 2018 // Bonden
28 april 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNVB, JBN en GV Dalto
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
28 april 2018 // Bonden