Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: KNZB, GSF en OFSsport

3 december 2017 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNZB, GSF en OFSsport
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Dat kan op dit moment kosteloos. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. Deze week zijn dat de volgende drie vacatures: Projectmedewerker bij KNZB, Combinatiefunctionaris Onderwijs en Sport bij GSF en Junior financial controller bij OFSsport.

Recente vacatures uit het werkveld: 


Projectmedewerker - KNZB    

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van de borstcrawlcursussen die door de KNZB in samenwerking met zwembaden en zwemverenigingen georganiseerd worden. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van de projectleider maar bent als spin in het web wel verantwoordelijk voor deze cursussen en cursisten. Je bent een ambitieuze medewerker met uitstekende organisatorische vaardigheden. Het is een zeer uitdagende functie waarbij je snel moet kunnen schakelen tussen de diverse werkzaamheden. Een ideale functie voor een ambitieuze starter of iemand met enige werkervaring.

Interesse? 


Combinatiefunctionaris Onderwijs en Sport - GSF

Je bent werkzaam in zowel onderwijs als sport, waarbij de nadruk heel duidelijk ligt op het verzorgen van het bewegingsonderwijs. Je vormt de verbindende schakel tussen school en sportaanbieders door de organisatie en eventuele uitvoering van naschoolse clinics in nauwe samenwerking met deze sportaanbieders. Je verantwoordelijkheden zijn onder andere: het verzorgen van het bewegingsonderwijs op basisscholen; het opstellen van een jaarplan voor de invulling van het bewegingsonderwijs; het leggen van verbindingen tussen scholen en sportverenigingen en waar mogelijk andere lokale partijen; het organiseren en uitvoeren van sportactiviteiten op wijkniveau.

Interesse?


Junior financial controller - OFSsport  

In deze functie zijn je werkzaamheden van ondersteunende aard en ben je (mede) verantwoordelijk voor de administratie van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor financieel administratieve vragen van de klant en je ondersteunt de financial controller o.a. bij het opstellen van het controledossier voor de accountant. Je voert een financiële administratie (inkoop-, kas- en bankboek). Je bewaakt de kwaliteit van (sub-) administraties en budgetten. Verder ondersteun je onder meer bij de totstandkoming van begroting, jaarrekening en periodieke rapportages. 

Interesse?


Topic van de Week: Je arbeidsvoorwaarden

Het vastleggen van afspraken in een overeenkomst (je arbeidsvoorwaarden) geeft duidelijkheid vooraf, maar helpt ook toekomstige geschillen voorkomen. Als een arbeidsovereenkomst schriftelijk wordt overeengekomen is er sprake van een arbeidscontract.
Lees verder op werkenindesport.nl 


Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

18 maart 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Gemeente Den Haag, Watersportverbond
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
18 maart 2018 // Bonden
4 maart 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNVB en JBN
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
4 maart 2018 // Bonden
25 februari 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: City Skydive, Sportvisserij NL en Badminton NL
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
25 februari 2018 // Bonden