Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: Gemeente Utrecht, KNLTB en KNGU

26 november 2017 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: Gemeente Utrecht, KNLTB en KNGU
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Dat kan op dit moment kosteloos. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. Deze week zijn dat de volgende drie vacatures: Kwartiermaker Sportparkmanagement bij Gemeente Utrecht, Sportieve Communicatie Adviseur bij KNLTB en Technisch directeur/ Manager topsport bij KNGU.

Recente vacatures uit het werkveld: 


Kwartiermaker Sportparkmanagement - Gemeente Utrecht    

Je bent het gezicht en aanspreekpunt van het sportpark voor vele partijen. Je zoekt de samenwerking met de gebruikers, buurtorganisaties/omwonenden en de beide gemeentelijke organisaties. Je weet de gezamenlijke kracht van de sportparken te benutten en hierdoor nieuwe gebruikers aan te trekken en het imago op te krikken. Je kijkt kritisch naar de huidige (versnipperde) organisatiestructuur en bedrijfsvoering en hebt een belangrijke signalerende/ adviserende rol richting de gemeentelijke beleidsmakers om waar nodig verbeteringen door te voeren.

Interesse? 


Sportieve Communicatie Adviseur - KNLTB 

Je beschikt over een ruime hoeveelheid vakkennis en ervaring die je in kan zetten voor een optimale communicatie rondom de tennissport in Nederland. Vanuit een scherpe visie geef je overtuigend communicatieadvies in uiteenlopende projecten. Of het nu gaat om het organiseren en promoten van een Davis Cup, de introductie van nieuwe competitievormen of het opstellen van een communicatieplan voor ledenwerving. Als communicatieprofessional schakel je makkelijk tussen adviseren, coördineren en uitvoeren en pak jij je rol in projectteams.
 
Interesse?

Technisch directeur/ Manager topsport - KNGU  

In deze functie zorg je voor een goed draaiende unit, die bijdraagt aan de strategische doelstellingen van de KNGU. Hierbij richt je je in het bijzonder op de ambitie om tot de wereldtop te blijven behoren. De focus ligt op een gezond topsportklimaat binnen de KNGU, waarin samenwerken om gezamenlijke resultaten te behalen voorop staat. Je helpt collega’s (o.a. coaches) in jouw unit te groeien en ontwikkelen. Je leert ze in hun kracht te staan waardoor er ruimte is voor de ontplooiing van nieuwe creatieve ideeën. Onder jouw leiding wordt er effectief samengewerkt en worden talenten optimaal benut.

Interesse?


Topic van de Week: "Werkstress niet alleen bespreekbaar maken, maar ook oplossingen bieden"

Van 13 tot en met 16 november vond de Week van de Werkstress plaats. Het thema wordt niet zonder reden op de kaart gezet: één op de zeven werknemers heeft last van burn-outklachten. Ook bij NOC*NSF ervaren ze dat medewerkers in de sport hun gedrevenheid soms de overhand laten nemen. De merkbare stijging van stressklachten is reden om een stevig vitaliteitsbeleid te voeren.
Lees verder op werkenindesport.nl 

Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

18 maart 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNLTB, Gemeente Den Haag, Watersportverbond
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
18 maart 2018 // Bonden
4 maart 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNVB en JBN
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
4 maart 2018 // Bonden
25 februari 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: City Skydive, Sportvisserij NL en Badminton NL
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
25 februari 2018 // Bonden