Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: KNGU, Jeugdsportfonds en Rugby Nederland

19 november 2017 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNGU, Jeugdsportfonds en Rugby Nederland
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Dat kan op dit moment kosteloos. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. Deze week zijn dat de volgende drie vacatures: Service Medewerker bij KNGU, Fondsenwerver en Relatiemanager bij Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds Nederland, Rugby Development Manager bij Rugby Nederland.

Recente vacatures uit het werkveld: 


Service Medewerker - KNGU    

Als Service Medewerker ben je onderdeel van ons serviceteam in Beekbergen, het visitekaartje van de KNGU en eerste aanspreekpunt voor clubs. Je bent goed op de hoogte van de producten en diensten van de KNGU en kunt eerstelijnsvragen vanuit clubs beantwoorden. Je bent een servicegerichte, administratieve spin in het web met talent voor het plannen en organiseren van opleidingsactiviteiten. Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van inschrijvingen, de opvolging hiervan alsmede publicatie en verwerking van inschrijfsystemen.

Interesse? 


Fondsenwerver en Relatiemanager - Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds

Jij bent verantwoordelijk voor de strategische en operationele
samenwerking met zowel bestaande als nieuwe partners uit de private en (vermogens)fondsen sector. Jij hebt een groot netwerk in B2C en B2B bedrijven (private partners) en bent bekend met (vermogens)fondsen. Bovenal ben je een topper in fondsenwerving, je kunt hierbij de verbinding leggen tussen kinderen-armoede-sport-cultuur. Je bent een goede relatiebeheerder en verbinder, en je weet partners te vinden en te binden die toegevoegde waarde zien in samenwerking en die samen een bijdrage willen leveren aan kinderen in Nederland die opgroeien in armoede.
 
Interesse?


Rugby Development Manager - Rugby Nederland  

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van programma’s die de participatie van spelers, coaches en scheidsrechters optimaliseert op alle niveaus. De verdere uitbouw en sturing van de regiostructuur is een voorwaarde voor succes. De RDM geeft gerichte steun aan de clubs voor het werven van nieuwe spelers, officials en vrijwilligers, waarbij de focus is gericht op groei en behoud van jeugdspelers en de ontwikkeling en uitbreiding van damesrugby. De kandidaat moet een brede ervaring hebben in sportmanagement/ontwikkeling en een innoverende en drijvende persoonlijkheid zijn.

Interesse?


Topic van de Week: Werkstress en burnout

Vandaag is de laatste dag van de week van de werkstress. Steeds meer werkgevers organiseren in deze week activiteiten die het onderwerp op de kaart zetten en het bespreekbaar maken. Dat is nog altijd hard nodig. Eén op de zeven werknemers heeft last van burn-outklachten.
Lees verder op werkenindesport.nl 

Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie) samen met Randstad als Partner in Sport van NOC*NSF. 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

23 juni 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Nevobo, Atletiekunie en Badminton Nederland
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
23 juni 2018 // Bonden
13 juni 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij NOC*NSF, Atletiekunie en Badminton Nederland
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
13 juni 2018 // Bonden
28 mei 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNZB, KNVB en WSDH
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
28 mei 2018 // Bonden