Nieuws van Werkenindesport.nl

Nieuwe vacatures in de sport bij: Nederlandse Tafeltennisbond, KNLTB en WSDH

12 november 2017 // Bonden
Nieuwe vacatures in de sport bij: Nederlandse Tafeltennisbond, KNLTB en WSDH
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan terecht op werkenindesport.nl. Het HR-platform biedt naast vacatures een bundeling van informatie over werk en werkgeverschap in de sport. Zelf een vacature plaatsen als sportorganisatie? Dat kan op dit moment kosteloos. Wekelijks worden er op Sport & Strategie drie interessante vacatures uitgelicht en één onderwerp. Deze week zijn dat de volgende drie vacatures: Medewerker Communicatie bij Nederlandse Tafeltennisbond, Accountmanager bij KNLTB en Buurtsportcoach bij Werkgever Sportclubs Den Haag.

Recente vacatures uit het werkveld: 


Medewerker Communicatie bij Nederlandse Tafeltennisbond    

Je voert de (eind)redactie over nieuwsberichten, persberichten, de websites, sociale media en nieuwsbrieven, zorgt dat deze actueel zijn en je adviseert gevraagd en ongevraagd op communicatiegebied bij andere projecten. Ook voer je de redactie voor het jaarverslag en andere publicaties. Je bent op de hoogte van alle activiteiten van de tafeltennissport en haar organisatie. Je ontwikkelt en ondersteunt collegaís bij de ontwikkeling van promotiematerialen.

Interesse? 


Accountmanager - KNLTB 

Je weet de (soms latente) behoefte van de Verenigingen op tafel te krijgen en te vertalen in concrete ondersteuning vanuit de KNLTB. Je hebt een proactieve, commerciŽle werkhouding en weet KNLTB-producten en diensten te promoten in jouw werkgebied. Acquireren is jouw tweede natuur en vervolgens weet je met behulp van bedieningsconcepten en accountplannen een langdurige en duurzame relatie op te bouwen en jouw doelen en de KNLTB-targets te realiseren.
 
Interesse?

Buurtsportcoach - Werkgever Sportclubs Den Haag (WSDH)  

Jij bent de parttime buurtsportcoach die (vooral) de meiden uit de wijk aan het sporten krijgt. Zo draag je bij aan de persoonlijke ontwikkeling in het leven van de kinderen. Dit lukt je door écht contact te maken, te verbinden en betrokken te zijn. Met jouw sportersmentaliteit ga je altijd voor de winst, bij alles wat je doet: Organiseren van sportaanbod op de playground voor meiden. Opzetten van samenwerkingen in de wijk in relatie tot activiteiten. Je onderhoudt contact met welzijnsmedewerkers, jongerenwerkers, onderwijs, gemeente en sportverenigingen.

Interesse?


Topic van de Week: Je arbeidsvoorwaarden

Het vastleggen van afspraken in een overeenkomst (je arbeidsvoorwaarden) geeft duidelijkheid vooraf, maar helpt ook toekomstige geschillen voorkomen. Als een arbeidsovereenkomst schriftelijk wordt overeengekomen is er sprake van een arbeidscontract.
Lees verder op werkenindesport.nl 

Powered by

Werkenindesport.nl
  • werkenindesport.nl is een initiatief van NOC*NSF, de sociale partners in de sport (Werkgevers in de Sport (WOS), FNV Sport, CNV, De Unie). 

  • werkenindesport.nl biedt vanuit 1 plek alle actualiteit, informatie, helpdesk, HR-producten en diensten over werken en werkgeverschap binnen de sportbranche. Deze informatie is speciaal bedoeld voor directies (werkgevers), managers P&O, werknemers en topsporters, en bijzonder (geassocieerde) leden van NOC*NSF en WOS.

  • Website werkenindesport.nl

Meer nieuws van Werkenindesport.nl

8 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: KNSB, Gemeente Dordrecht en Instituut Sportrechtspraak
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
8 september 2018 // Bonden
1 september 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij: NOC*NSF, KNZB en KNHB
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
1 september 2018 // Bonden
24 augustus 2018
Nieuwe vacatures in de sport bij Hawk-Eye, NOC*NSF en KNGU
Pijl
Wie op zoek is naar een (nieuwe) baan in de sport of een openstaande vacature heeft, kan t...
24 augustus 2018 // Bonden